Sprzedam zestaw widoczny na zdjęciu!
W skład zestawu wchodzi:
- Krzesło Matrix Accessory Chair zakupione w sklepie Drapieżnik posiadam paragon
- Podnóżek dedykowany do krzesła stworzony przez znanego specjalistę Pana Arkadiusza
- ramię długie firmy Matrix 3D-R Feeder Arma Rigid
- podpórka czarna do feedera firmy Delphin 30 cm długości zakończona ogranicznikami
- Podpórka krótka Matrix 3D-R Cross Arma
- Podpórka podwójna Matrix 3D-R Duble Protector Bars
- Podpórka krótka prosta Matrix 3D-R Keepnet Arm do siatki
- Podpórki neoprenowe w kształcie Y firmy Mistral
- Półka boczna robiona pod zamówienie do tego krzesła o wymiarach 50 x 25 mocowana na dwóch uchwytach dla lepszej stabilizacji
- Zestaw 3 kuwet czarnych widocznych na zdjęciu bez nazwy firmy.
- Wiaderko do wody z długim sznurkiem i karabińczykiem firmy Matrix
- Grzebień na uchwycie d25 firmy Mistral
- Dwie przedłużki na przednie nogi firmy Matrix d25 o długości 15 cm
Cały zestaw jak nowy, praktycznie brak przybrudzen. Fotel jak nowy użytkowany 2 sezony na 5-6 wyjazdach rocznie. Pozostałe akcesoria jak nowe. Złączki działają bardzo dobrze, zaciski trzymają mocno. Nogi nie zarysowane, lakier nie zdarty. Szwy i łączenia materiału nie naprawiane w stanie nienaruszonym. Całość bardzo stabilna. Z uwagi na to że zawsze irytowały mnie dlugie przednie nogi na podnóżku wykonane samodzielnie. Stopki, rurka i gwint górny zakupione oddzielnie i połączone. Kiedy byłyby za krótkie dołączyłem wspomniane przedłużki Matrixa. Zestaw używany przeze mnie dwa sezony. Kuwety i półka w stanie nowym. Całość prezentuje się bardzo dobrze. Zakupione i gromadzone kolorystycznie dla okazjonalnego wędkowania. Obecnie brak czasu oraz spodziewane powiększenie się rodziny całkowicie pochłonie wolny czas. Nie chcę aby sprzęt stał i się kurzył, kiedy może trafić do kogoś w dobre ręce. Trudno mi jest go wycenić chociażby z uwagi na wartość sentymentalną i hobbystyczną. Jest możliwość wysyłki po uprzednich uzgodnieniach i wspólnym porozumieniu.
Cena 750 zł.