Autor Wątek: Sygnalizatory brań, jakie?  (Przeczytany 9762 razy)

Offline Sławo 1

• Nowy użytkownik
  • *
  • Reputacja: 5
Odp: Sygnalizatory brań, jakie?
« Odpowiedź #30 dnia: 22.07.2024, 16:44 »
Nie wiem, ale być może coś mu się nie udało innego, albo ktoś inny go wkurzył, na pewno nie ja.
Jakby nie było sprawy, to bym nie pisał.
W każdym razie czuje niesmak, wręcz jest mi przykro z powodu jakiegoś "buraka", psuje taki łagodność, przynajmniej moją, naturę człowieka w zgodzie z naturą, przyrodą, rybami, i w ogóle z wędkarstwem.
Z całym szacunkiem dla buraka.
Jakbym tylko mieszkał bliżej tych Radoszyc, to powiedziałbym to gościowi w twarz.

Offline ledi12

• Ekspert
  • Reputacja: 259
  • Ulubione metody: method feeder
« Odpowiedź #31 dnia: 22.07.2024, 22:16 »
Swoje ex crystake też miałem od popielz. Przyszły ekspresowo i działały na medal. W tych pieniądzach jedyny sensowny wybór.
Metodowy karpiarz
---------------------
Sum -> 22 kg
Karp -> 20 kg
Jesiotr -> 12 kg
Amur -> 17 kg

Offline ZiZ

• Aktywny użytkownik
  • Reputacja: 24
« Odpowiedź #32 dnia: 22.07.2024, 23:36 »
Czy zna ktoś z Was producenta/dystrybutora, nawet za granicą ( nawet w Chinach) gdzie można kupić sygnalizatory Crystal?

Niestety zakup u niejakiego Zbigniewa (Radoszyce) na OLX i Allegro ( sprzedawca: popielz) jest niezwykle utrudniony, wręcz osoba sprzedająca te sygnalizatory jest nieprzyjemna, nerwowa, i nie udało się u niego tych sygnalizatorów kupić.
I nie lubię wydawać sądów, ale w tym przypadku, odradzam kupno u tego człowieka.
Jest jeszcze ta firma:
https://crystalfishing.com/
Jednak nie wiem czy to to nie to samo co ten człowiek powyżej.

Czy jest jeszcze gdzieś dystrybucja tych sygnalizatorów po "dobrej" cenie?
Czy te sygnalizatory są produkowane w Chinach czy u Nas w Polsce?
Jak dotąd nie znalazłem ani śladu na AliExpress, Amazon, czy Temu.
Witam - mogę się mylić, ale z tego co mi wiadomo, to te sygnalizatory CRYSTAL są robione w Chinach. Ja mam jota w jote to samo pod nazwą Delphin. Kiedyś nawet widziałem, chyba na allegro pod nazwą Jaxon. Więc z tego wnioskuję ,że to chiński wyrób, tylko dla różnych "marek".
Ja z Delphin-ów jestem zadowolony, choć może troszkę droższe od Crystal-ów.
Pozdrawiam.