Autor Wątek: S) Zestaw 3 wędek Browning Argon i 3 kołowrotków Dragon Method Feeder  (Przeczytany 983 razy)

Offline FeedClass

• Aktywny użytkownik
  • Reputacja: 23
  • Ulubione metody: waggler i feeder
Sprzedam zestaw widoczny na zdjęciu (komplet 800 zł)
Zestaw zawiera:
1. Wędka Browning Argon 3.30 cw do 75 gram + Kołowrotek Dragon Method Feeder Stelth 1150 i
Moje liczenie
Stan wędki perfekcyjny nowa 275 zł- moja cena 190 zł z uwagi na stan idealny
Stan kołowrotka perfekcyjny nowy 280 zł - moja cena 180 zł z uwagi na stan idealny i nową nawinięta żyłkę
2. Wędka Browning Argon 3.30 cw do 50 gram + Kołowrotek Dragon Method Feeder 850 i
Moje liczenie
Stan wędki perfekcyjny nowa 275 zł- moja cena 190 zł z uwagi na stan idealny
Stan kołowrotka perfekcyjny nowy 160 zł - moja cena 100 zł z uwagi na stan idealny i nową nawinięta żyłkę (lekko wygięty kabłąk)
3. Wędka Browning Argon 3.00 cw do 50 gram + Kołowrotek Dragon Method Feeder 850 i
Moje liczenie
Stan wędki używany zarysowany element łączący i brak szczytówki nowa 250 zł- moja cena 150 zł z uwagi na stan
Stan kołowrotka bardzo dobry nowy 160 zł - moja cena 140 zł z uwagi na stan idealny i nową nawinięta żyłkę
Wędki pozycję 1 i 2 na gwarancji. Zakupione na początek tego sezonu. Dowód zakupu. Wędki w stanie perfekcyjnym.
Wędka pozycja 3 z drugiej ręki zakupiona do kompletu. Posiada rysy na łączeniu oraz połamaną szczytówkę 0.75 oz. Dodatkowo w elemencie łączącym kołowrotek z wędka występuje małe rozłączenie elementów (nie wypływa to negatywnie kompletnie na nic, obniża walory estetyczne). Nie posiadam dokumentów ani dowodu zakupu.
Kołowrotki pozycję 2 i 3 na gwarancji. Zakupione na początku tego sezonu.
Dowód zakupu.
Kołowrotek pozycja nr 1 zakupiony z drugiej ręki do kompletu jako używany. Nie posiadam dowodu zakupu ani dokumentów.
Dodatkowo:
- wszystkie z kołowrotków posiadają kartonik
- dla wędek 3.30 jest etui producenta.
Cena podana za komplet.
Istnieje możliwość wysyłki na koszt kupującego. Proszę o cierpliwość w przypadku zdecydowanym zakupie i wysyłce muszę zakupić tube do wysyłki oraz dodatkowe elementy zabezpieczające.
Wysyłka kurierem DPD ubezpieczona na daną wartość sprzedaży.
Preferuje sprzedaż kompletu jednak rozważę sprzedaż jednostkowy poszczególnych kołowrotków lub wędek. Istnieje również negocjacja ceny w ramach rozsądku i wzajemnego poszanowania.
W razie chęci uzyskania informacji zapraszam do kontaktu.

Offline Klimas

• Aktywny użytkownik
  • Reputacja: 17
  • Bo łowić to trzeba łumić !
Kolego tak z czystej ciekawości czym się różnią od siebie kolowrotki z pozycji 2 i 3. Bo z opisu wnioskuję że są takie same jednak cena mówi co innego?
Pozdrawiam

Offline FeedClass

• Aktywny użytkownik
Dziękuję za zainteresowanie. Jest różnica. Kabłąk nie ma pełnego łuku w kształcie ) jest lekko zgnieciony (nie wiem w jakich okolicznościach) jednak na maksymalnym wyjściu szpuli na górny pułap pracy otwiera się bez problemu

Offline FeedClass

• Aktywny użytkownik
Sprzedane. Można zamknąć