Autor Wątek: Pomoc koledze Sławkowi Sygule w ciężkiej sytuacji  (Przeczytany 3567 razy)

Offline ssygula

• Zaawansowany użytkownik
  • Reputacja: 15
Dobry wieczór Szanowne  Koleżanki i Koledzy!

Proszę o pomoc, gdyż jestem w bardzo trudnej sytuacji. Jestem niepełnosprawny i zbieram na leczenie i rehabilitację, jest mi dziś bardzo ciężko. Z powodu braku środków finansowych potrzebuję też sprzętu wędkarskiego, aby móc realizować swoje hobby jakim jest wędkarstwo. Jeśli ktoś chciałby mnie wspomóc jakimiś wędkami, kołowrotkami czymkolwiek, będę naprawdę zobowiązany, gdyż wędkowanie daje i siłę i nadzieję w radzeniu sobie z masą problemów, jakie życie postawiło mi na drodze.

Jeżeli ktoś chciałby mnie wspomóc to może zrobić to tutaj:  https://www.siepomaga.pl/slawek-sygula

Mam też do licytacji kilka wejściówek które były na zawodach charytatywnych.

Będę bardzo wdzięczny za okazaną pomoc!

Pozdrawiam  - Sławek Syguła 

--------------------------------

dopisek redakcji:

Panie i Panowie, Sławek ma ciężką sytuację do tego ma swoje problemy, nie potrafi przekazać tego co myśli w jasny i przejrzysty sposób, dlatego prosimy o wyrozumiałość. Mamy nadzieję, że uda się pomóc koledze, wielu z WAS ma coś niepotrzebnego co by mu się przydało, jakieś podajniki, koszyki, wędki itd. Możemy też zrobić licytację sprzętu aby wpłacić wylicytowane pieniądze na konto zbiórki. Fajnie też byłoby jakby ktoś mógł Sławkowi pomóc w ogarnięciu tego wszystkiego, a jemu nie jest łatwo, zapewniamy. Los płata różne figle i każdego z nas może coś spotkać i wtedy będziemy potrzebowali pomocy innych. Dlatego nie odmawiajmy jej teraz innym :) I bez ciśnienia, tu można pomagać, nie ma obowiązku :) A jeśli ktoś ma uwagi, to lepiej aby zatrzymał je dla siebie lub skontaktował się z administracją. Niemiłe słowa mogą ranić bardzo głęboko, nie bądźmy pochopni w osądach :)

Offline ssygula

Odp: Pomoc koledze Sławkowi Sygule w ciężkiej sytuacji
« Odpowiedź #1 dnia: 25.10.2022, 23:03 »
Prosił bym o jakąś wędkę do dalekich rzutów może być feeder i jakieś koszyczki do metody jak to jest możliwe w tej chwili mam 2 wędki jedna to karpiówka a drugi picker i spining :(

Offline Szpadel

• Reputacja: 179
« Odpowiedź #2 dnia: 26.10.2022, 10:51 »
Co to znaczy wędka do dalekich rzutów?
Chodzi Ci o zwykły feeder? Musisz trochę bardziej jasno napisać o co dokładnie Ci chodzi. Napisz jaśniej co potrzebujesz to może uda się jakoś Ci pomóc.

Offline ssygula

« Odpowiedź #3 dnia: 26.10.2022, 11:54 »
Wejściówki mam na kilka łowisk który były na zawodach Charytywnych Wędkarskich nie chce ich sprzedać tylko na litycję i wpłata na moją zbiórkę w fundacji Siepomaga. Można powiedzieć że chodzi mi o feeder bym mógł rzucać do 80 metrów tak do 150 gr. Jak Będę na laptopie to dołencze link do zbiórki a tam jest filmik z Zawodów

Offline Szpadel

« Odpowiedź #4 dnia: 27.10.2022, 23:26 »
Ja Sławkowi jakiś kij ogarnę plus jakieś graty.
Oprócz tego chłopak ma kilka wejscowek na łowiska komercyjne. Część z nich jest do wykorzystania do końca roku  i jak ustalę co i jak to może  znajdą się tu chętni ? :D

Offline ssygula

« Odpowiedź #5 dnia: 27.10.2022, 23:58 »
Weekend na wygonin chyba dla 2 osób i tydzien na jeziorio Miłoszewskie

Offline Michał N.

• Ekspert
  • Reputacja: 725
  • Ulubione metody: waggler i feeder
« Odpowiedź #6 dnia: 28.10.2022, 08:27 »
Prosił bym o jakąś wędkę do dalekich rzutów może być feeder i jakieś koszyczki do metody jak to jest możliwe w tej chwili mam 2 wędki jedna to karpiówka a drugi picker i spining :(
Podaj adres na pw.podeśle Ci parę podajników do Metody.

Offline Mosteque

• Moderator Globalny
  • Ekspert
  • Reputacja: 2238
  • MFT
  • Ulubione metody: method feeder
« Odpowiedź #7 dnia: 28.10.2022, 08:38 »
Sławek, Morgoth znowu ma dla Ciebie wędkę :) I znowu jest u mnie, więc w przyszłym tyg. ją dostaniesz. To feeder Cormorana 3.90 do 150 g (o ile pamiętam).
Krwawy Michał

Viva la libertad, carajo!

Offline ssygula

« Odpowiedź #8 dnia: 28.10.2022, 13:00 »
Bardzo Dziękuje za Pomoc jak to Mówią Prawdziwych Przyjaciół Poznaje się w Biedzie :D

Offline Szpadel

« Odpowiedź #9 dnia: 28.10.2022, 19:47 »
Sławek ma następujące wejściówki na łowiska komercyjne:
1)6 wejściówek na Łowisko Maślanka Psary do końca tego Roku
2)1 na Stary San Hurko karnet na Weekend do końca 2023
3)2 wejściówki całodniowe PRZYSTANEK STAWY w Sezonie 2022/2023
4) ŁOWISKO 3 STAWY GORYŃ upoważnia do jedniorazowego wędkowania dla 2 osób max 4 wędki ważny 30 czerwca 2023 :)
5) woucher na 1 dniowy pobyt na łowisku KUTER PORT NIEZMANOWICE może się uda że do 2023
6) 3 wejściówki na 4 wędki mogą być 2 osoby na ŁOWISKU WYSEPKA :D
7) WEEKEND NA ŁOWISKU WYGONIN dla Jednej osoby ważny do końca 2023 :D
8) TYGODNIOWA WEJŚCIÓWKA DLA 2 OSÓB NA JEZIORO MIŁOSZEWSKIE STANOWISKO NR 20 Termin na 2023 

Jeżeli jeździcie na te miejscówki to może dogadajcie się ze Sławkiem i weźcie u niego wylicytujcie, bo w ten sposób i pomożecie i miło spędzicie czas ;)

Offline ssygula

« Odpowiedź #10 dnia: 30.10.2022, 15:16 »
Witam Szanowne grono Kolegów i Koleżanki tak jak Radek dodał te wejściówki miały być na zawody Charytywne wędkarskie które się odbyły Dziekuje Bardzo PZW BIELAWA  niestety  dla Zawodników było zadaleko może ktoś z Was by Chciał?? Pozdrawiam i Dziekuje za Waszą Pomoc :D

Offline ssygula

« Odpowiedź #11 dnia: 09.11.2022, 22:00 »
Dobry Wieczór mam do Was pytanie czy ktoś z Kolegów i Koleżanek robi może własne przypony do Feedera np z quic stop czy też gumką nie wiem jak się to nazywa chyba agrafka?? Proszę o Kontakt Pozdrawiam i Zdrowia Życzę ;D

Offline Miwol

• Ekspert
  • Reputacja: 136
  • Ulubione metody: method feeder
« Odpowiedź #12 dnia: 10.11.2022, 09:17 »
Priv.
Pozdrawiam,
Michał

Złów i wypuść