Witam wszystkich forumowiczów,
Ostatnimi czasy nabyłem plecak Korum Compact Ruckbag. Na chwilę obecną posiadam krzesło Cuzo F2, które wchodzi w zaczepy na prawdę ciężko i ze względu na swoją wysoką ramę, mocowanie go jest dosyć nieintuicyjne i czasochłonne. Zastanawiałem się nad zmianą krzesła na Matrix Accesory Chair, które jest trochę niższe i wygląda na bardziej kompaktowe. Jednak przed zakupem chciałbym rozwiać kilka wątpliwości, mianowicie:
1. Czy w/w krzesło matrix pójdzie na spokojnie wyregulować tak by stało stabilnie na lekko nierównym terenie.
2. Czy do krzesła na spokojnie po stabilizacji podłączę feeder arm i fajkę z uchwytem na dolnik, tak by wszystko stało w miarę stabilnie?
3. Czy sam montaż niższego krzesła będzie bardziej intuicyjny i szybszy niż ten z Cuzo F2?
Wiem, że na forum jest już porównanie tego ruchbaga z krzesłami, jednak nie do końca odpowiada na wszystkie moje pytania, w związku z tym chciałbym posiadaczy tych bajerków po raz kolejny spytać o powyższe zagadnienia oraz fakt czy zmiana krzesła z Cuzo F2 na Matrix Accesory Chair to jakiś duży spadek komfortu.
Pozdrawiam!