Witam, z racji, że mój syn od jakiegoś czasu w ogóle nie używa sprzętu, który mu kupiłem (i nie będzie jak stwierdził), na sprzedaż lecą Tody po nim, czyli praktycznie nieużywane. Oferuję dwa kołowrotki w rozmiarze 6500 do każdego z nich jest dodatkowa szpula zapasowa i 1 kołowrotek w rozmiarze 4500 i w tym przypadku są dwie szpule zapasowe. Kołowrotki w stanie idealnym. Oczywiście to najwyższa półka od Tubertni, korpusy w pełni metalowe. Młynki na wiele lat. I najważniesza informacja, młynki na forum wystawiam w bardzo atrakcyjnej cenie, mianowicie:
rozmiar 6500 + szpula zapasowa - cena to TYLKO 540 zł z wliczoną wysyłką kurierem DPD
rozmiar 4500 + dwie szpule zapasowe - cena TYLKO 580 zł z wliczoną wysyłka kurierem DPD
Warto wspomnieć, że sama szpula zapasowa to wydatek 120 zł, więc ile wychodzi za młynek, każdy może sobie policzyć. Na części szpul są nawinięte nowe lub użyte kilka razy żyłki i plecionka. Dodatkowo klient otrzyma 1 szpulę nowej żyłki losowo wybranej z pudełka po moim synu. Zapraszam, wystawiłem maszynki w kilku miejscach, ale cena forumowa jest najniższa.
W załączeniu kilka fotek sprzętu.
Dodam, że mogę sprzedać bez szpul, ale nie będzie to tak opłacalne jak ze szpulami