Cytat: ma1234 w 19.06.2023, 15:45Cytat: lajon38 w 19.06.2023, 11:12WitamPytanie do posiadaczy parasola Caperlan. Kupiłem ten parasol głównie dla ochrony przed słońcem i u mnie jakoś dziwnie to wygląda. Oglądając zdjęcia w sieci to spód parasola prezentuje się inaczej nie przepuszcza promieni tak jak u mnie.Reklamuj!U mnie wygląda jak na zdjęciu w załączeniu i sprawuje się super!Jaki to dokładnie model? Wysłane z mojego Pixel 7 przy użyciu Tapatalka
Cytat: lajon38 w 19.06.2023, 11:12WitamPytanie do posiadaczy parasola Caperlan. Kupiłem ten parasol głównie dla ochrony przed słońcem i u mnie jakoś dziwnie to wygląda. Oglądając zdjęcia w sieci to spód parasola prezentuje się inaczej nie przepuszcza promieni tak jak u mnie.Reklamuj!U mnie wygląda jak na zdjęciu w załączeniu i sprawuje się super!
WitamPytanie do posiadaczy parasola Caperlan. Kupiłem ten parasol głównie dla ochrony przed słońcem i u mnie jakoś dziwnie to wygląda. Oglądając zdjęcia w sieci to spód parasola prezentuje się inaczej nie przepuszcza promieni tak jak u mnie.