Dzięki, ale z batem 7m nie zmieszczę się pod drzewami. Wędkuję na małym leśnym bajorku i drzew nie brakuje. Bacik 5m praktyczne na styk, a o zarzucie z za siebie (frangielka) mogę tylko pomarzyć.
Napewno piszemy o tym samym bacie?Są modele konger turion i konger turion z dopiskiem competition. Akcja obu jest zupelnie inna. Posiadam (Competition) i jest bardzo dobrze wyważony i cięty. No i bardzo lekki. 7m wazy bodajże 220g lub coś koło tego.
Cytat: Chojnyy w 24.08.2023, 08:20Napewno piszemy o tym samym bacie?Są modele konger turion i konger turion z dopiskiem competition. Akcja obu jest zupelnie inna. Posiadam (Competition) i jest bardzo dobrze wyważony i cięty. No i bardzo lekki. 7m wazy bodajże 220g lub coś koło tego.Tak.Ten bat jest fatalnie wyważony i kluskowaty.Nie wiem jakie masz doświadczenie, ale przełowiłem około 20 batów i go nie polecam.Bat waży dokładnie bez korka 252g, z korkiem 263g.
Cytat: motov8 w 24.08.2023, 09:54Cytat: Chojnyy w 24.08.2023, 08:20Napewno piszemy o tym samym bacie?Są modele konger turion i konger turion z dopiskiem competition. Akcja obu jest zupelnie inna. Posiadam (Competition) i jest bardzo dobrze wyważony i cięty. No i bardzo lekki. 7m wazy bodajże 220g lub coś koło tego.Tak.Ten bat jest fatalnie wyważony i kluskowaty.Nie wiem jakie masz doświadczenie, ale przełowiłem około 20 batów i go nie polecam.Bat waży dokładnie bez korka 252g, z korkiem 263g.Twoje top 3 batów 7m ?Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka