Autor Wątek: Jakie spodnie wędkarskie?  (Przeczytany 33408 razy)

Offline Wiśnia

• Zaawansowany użytkownik
  • Reputacja: 43
Odp: Jakie spodnie wędkarskie?
« Odpowiedź #105 dnia: 14.09.2024, 18:33 »
Pany moglibyście polecić jakieś sprawdzone spodnie niewędkarskie a robocze/budowlane/BHP do łowienia jesienią oraz wiosną? Spodnie powinny wytrzymać chodzenie po różnych krzakach, chaszczach, zaroślach i nie rozerwać się.

Kupiłem takie kiedyś w Lidlu i od kilku lat dają radę. Pojawiają się podobne od czasu, do czasu.

yakuza

• Gość
« Odpowiedź #106 dnia: 14.09.2024, 19:11 »
Pany moglibyście polecić jakieś sprawdzone spodnie niewędkarskie a robocze/budowlane/BHP do łowienia jesienią oraz wiosną? Spodnie powinny wytrzymać chodzenie po różnych krzakach, chaszczach, zaroślach i nie rozerwać się.
Powinienem mieć u siebie na zbyciu
Jeśli nie będzie ci przeszkadzał czarny klej montażowy do okien to mogę przesłać za drobne :)
Takie na szelkach, na chłopa pod 190cm

Sent from my ASUS_I006D using Tapatalk

Offline Tomba

• Ekspert
  • Reputacja: 683
  • Ulubione metody: method feeder
« Odpowiedź #107 dnia: 14.09.2024, 20:18 »
Jeśli nie muszą być nieprzemakalne to takie z Leroy Merlin służą mi już kilka lat.
https://www.leroymerlin.pl/produkty/narzedzia-i-warsztat/narzedzia-ogrodnicze/odziez-robocza/spodnie-ochronne-bhp/spodnie-ogrodniczki-robocze-r-xl-56-szare-classic-45915653.html
Mają fajne kieszenie, zwłaszcza na nogawce i na klapie z przodu.
Pozdrawiam,
Tomek