Cześć
Ograniczając do minimum sprzęt wyprzedaję niektóre rzeczy. Widać w poprzednich wątkach. Tym razem mam do sprzedania wędkę matchową Robinson Diaflex Match 3,96 m (13 ft) oraz kołowrotek Spro RedArc 10400.
Wędzisko w stanie bardzo dobrym. Korek" troszuchnę" zabrudzony

. Blank nie ma żadnych rysek, obić itp. Przelotki w stanie idealnym. Wędka zaliczyła góra 10 sesji nad wodą. Końcówki zabezpieczone grafitem w sprayu więc nie jest nic zniszczone.
Kołowrotek w pracował w komplecie z tym wędziskiem. Jest to model 10400 spiningowy, który różni się od matchowego tym, że ma mocniejszy rotor i mocowanie rolki. W 10401M jest on z grafitu. Można poczytać na necie. Jednak lubię płytkie szpule i dokupiłem szpulę do tego kołowrotka 10401M i mam mocniejszy kręcioł z płytką szpulą czyli wersja match ale mocniejsza

Czyli w komplecie są: Kołowrotek, podkładki pod szpulę, gumka na rączkę oraz 2 szpule spiningowe aluminiowe i jedna matchowa aluminiowa. Jest w stanie idealnym. Igła.
Sprzedaję tylko jako komplet. Cena jaka mnie interesuje to: 500 zł. Wysyłka po mojej stronie czyli gratis.
Poniżej fotki.