Akurat na rockworld masz dużą promocję na microny. 830 zł
https://www.rockworld.pl/k,32,sygnalizatory-bran/pk,101,zestawy-sygnalizatorow-bran-z-centralka/p,17131,fox-micron-mx-set-zestaw-sygnalizatorow-bran.html
Dobra promka, nawet bym się nie zastanawiał, choć gdy ja kiedyś kupowałem to była promocja 3+1 za 1050zł

. Mam Mx-y od dłuższego czasu (obecnie 4+1) i złego słowa nie powiem. Ta wersja jest dużo bardziej energooszczędna, w porównaniu do poprzedniej. Poza tym są głośne, dioda w opcji multicolor, no i dźwięki nie są udziwnione, że uszy więdną, ale to już kwestia gustu, choć nie ukrywam, że kupiłem Foxy głównie ze względu na "ludzkie" dźwięki

. Można się czepiać do zasięgu centralki (teoretycznie 150m), chociaż ostatnio byłem oddalony o 240m od swojego stanowiska i czasem centralka popiskiwała, ale o pełnowymiarowym przekazaniu całego sygnału 1:1 nie było mowy. Z drugiej strony, na cholerę łazić po 0,5km na inne stanowiska

. W każdym bądź razie, sygnałki sprawdzone przez lata na rzekach i wodach stojących w różnych warunkach atmosferycznych, prze ze mnie i dużą część moich znajomych

.