Autor Wątek: Jakie sygnałki z centralką wybrać do 700 zł  (Przeczytany 1589 razy)

Offline maNEW

• Nowy użytkownik
  • *
  • Reputacja: 2
Jakie sygnałki z centralką wybrać do 700 zł
« dnia: 29.05.2025, 19:08 »
Dzień dobry,
Sprzedałem właśnie swoje sygnałki prologic bat+ ponieważ nie byłem z nich do końca zadowolony (bardzo spadał zasięg gdy wędki stały otoczone trzciną oraz brakowało mi w nich funkcji multicolor).

Stoję więc przed wyborem nowych i mam totalny mętlik w głowie co wybrać.
Jesteście w stanie coś doradzić? Budżet 700zł za 2+1

Offline cthulhu

• Ekspert
  • Reputacja: 218
Odp: Jakie sygnałki z centralką wybrać do 700 zł
« Odpowiedź #1 dnia: 29.05.2025, 21:25 »
Luknij na Monster Fishing.

Offline ledi12

• Ekspert
  • Reputacja: 259
  • Ulubione metody: method feeder
« Odpowiedź #2 dnia: 29.05.2025, 21:56 »
W tych pieniądzach tylko i wyłącznie crystale. Ew jakieś używane foxy / nashe.

Akurat na rockworld masz dużą promocję na microny. 830 zł :) https://www.rockworld.pl/k,32,sygnalizatory-bran/pk,101,zestawy-sygnalizatorow-bran-z-centralka/p,17131,fox-micron-mx-set-zestaw-sygnalizatorow-bran.html
Metodowy karpiarz
---------------------
Sum -> 22 kg
Karp -> 20 kg
Jesiotr -> 12 kg
Amur -> 17 kg

Offline fishunter1990

• Ekspert
  • Reputacja: 905
  • Przystawka i Laying-on Gruntówka z alarmem
« Odpowiedź #3 dnia: 30.05.2025, 07:43 »
Akurat na rockworld masz dużą promocję na microny. 830 zł :) https://www.rockworld.pl/k,32,sygnalizatory-bran/pk,101,zestawy-sygnalizatorow-bran-z-centralka/p,17131,fox-micron-mx-set-zestaw-sygnalizatorow-bran.html

Dobra promka, nawet bym się nie zastanawiał, choć gdy ja kiedyś kupowałem to była promocja 3+1 za 1050zł :). Mam Mx-y od dłuższego czasu (obecnie 4+1) i złego słowa nie powiem. Ta wersja jest dużo bardziej energooszczędna, w porównaniu do poprzedniej. Poza tym są głośne, dioda w opcji multicolor, no i dźwięki nie są udziwnione, że uszy więdną, ale to już kwestia gustu, choć nie ukrywam, że kupiłem Foxy głównie ze względu na "ludzkie" dźwięki ;D. Można się czepiać do zasięgu centralki (teoretycznie 150m), chociaż ostatnio byłem oddalony o 240m od swojego stanowiska i czasem centralka popiskiwała, ale o pełnowymiarowym przekazaniu całego sygnału 1:1 nie było mowy. Z drugiej strony, na cholerę łazić po 0,5km na inne stanowiska ;). W każdym bądź razie, sygnałki sprawdzone przez lata na rzekach i wodach stojących w różnych warunkach atmosferycznych, prze ze mnie i dużą część moich znajomych :thumbup:.
Wolę łowić niż łapać...🎣🍺😉

Offline maNEW

• Nowy użytkownik
  • *
  • Reputacja: 2
« Odpowiedź #4 dnia: 30.05.2025, 19:36 »
A jest ktoś z was w stanie coś powiedzieć na temat carp spirit hd5??