Artur, opis spoko, nie widziałem zdjęć z czapeczką...
Jeżeli chodzi o reklamowanie jakiegoś sprzętu, to nie ma problemu jeżeli jest to robione w granicach 'dobrego smaku'. Jako, że od długiego czasu nie mieliśmy problemów z nachalną reklamą, wszystko jest OK, póki co.
Pomyślałem aby zrobić dział
NOWOŚCI - gdzie ktoś mający kontakt ze sprzętem, dokładnym opisem, mógł założyć odpowiedni wątek i podzielić się wiedzą o nowościach sprzętowo-zanętowych. Proszę tylko pamiętać, aby nie było reklamowania sklepu. I tak domyślamy się, że autor może mieć kontakt z 'towarem' - więc jak ktoś będzie chciał, może kontaktować się na priv. Dobre opisy mogą trafiać na stronę główną, zachęcam więc. Porządne sklepy i tak same się wybijają na tym forum...

Warunek dodatkowy jest jednak jeszcze taki -
to musi być napisane poprawną polszczyzną. Ani ja, ani Mateo, nie będziemy poprawiać po kimś tekstu, a w wątku głównym musi on być porządny.Dlatego proszę o poprawienie znaków interpunkcyjnych, dużych liter i tak dalej.
Jeżeli wątki będą 'nieładne' jeżeli chodzi o polski język, trafią do kazamatów, czyli ukrytego działu. Sorry, ale nie mamy tyle czasu aby poprawiać po kimś dziesiątków błędów. Lepiej nauczyć ludzi aby ich nie popełniali, nieprawdaż? Tak więc Artur, popraw tekst, zdjęcie z czapeczką Browninga tez może zostać

Wszystko jeszcze musi zatwierdzić Mateo, decyzja więc jest nieprawomocna