Autor Wątek: Dura Banjo Preston Innovations  (Przeczytany 9955 razy)

MrProper

• Gość
Odp: Dura Banjo Preston Innovations
« Odpowiedź #15 dnia: 22.06.2016, 07:41 »
A ja sie tak zastanawiam na cholerę oni produkują foremki do podajników  typu hybryd,czy banjo
Chyba tylko po to, aby z nas kasę jeszcze większą wyciągnąć >:O

Pewnie pół żartem ale...
Idąc tym tokiem mogliśmy zostać przy kijach z leszczyny :)
Ja tam lubię mieć możliwość wyboru i na pewno nie będę miał pretensji jeśli mi to ktoś dostarcza.
Jeden woli brunetki inny blondynki a jeszcze innemu jest to całkowicie obojętne.
Ostatnio poszukiwałem torby na ryby taką jak chciałem znalazłem i zamówiłem ze względu na to, że wyróżniał ją jeden bardzo istotny dla mnie szczegół spośród wielu innych dostępnych na rynku. Gdyby nie możliwość wyboru pewnie korzystał bym z jakiegoś produktu, z którego nie byłbym do końca zadowolony i zapłacił więcej, ponieważ jest napisane Preston czy inny Drennan...

Nie wiem co miałeś na myśli cytując mnie- pewnie jeszcze śpię :), albo mnie coś ominęło.
Ale czytając twoją wypowiedź. Mam wrażenie że że nie do końca zrozumiałeś sens mojej

A ja sie tak zastanawiam na cholerę oni produkują foremki do podajników  typu hybryd,czy banjo
Chyba tylko po to, aby z nas kasę jeszcze większą wyciągnąć >:O

Bo dokupowanie foremki do tych podajników uważam za zbędne. Gdyż nakładając zanętę do nich, nic się z nich nie wysypuje i wystarczy docisnąć. Co przy podajnikach typu metod już jest bardziej skomplikowane (choć i idzie sobie z tym poradzić bez foremki) i uważam że foremka tu jest dużym ułatwieniem i raczej niezbędna.
A co do kupowania innych gadżetów torb, wędek i innych akcesoriów, firm takich czy owakich z z kieszonką czy bez z zamkiem zapinanym na prawo czy na lewo to już kwestia indywidualna.
Sam posiadam cztery krzesła wędkarskie, bo zanim przypasowałem krzesło dla siebie, mimo że w każdym "dupsko" sadzałem w sklepie. To skończyło się na numerze 4 bo wiecznie mi coś nie pasowało po wyjeździe na ryby.

Chub

• Gość
« Odpowiedź #16 dnia: 22.06.2016, 09:16 »
MrProper

Coś mi umknęło tego dnia :)
Moje oczy widziały wtedy jak to pisałem "na cholerę oni produkują podajniki " ;D
Nie było tematu zmęczony byłem O:)

MrProper

• Gość
« Odpowiedź #17 dnia: 22.06.2016, 09:51 »
Spoko
Sam czasem czytam pochopnie, a potem się zastanawiam czy gafy nie walnąłem.
Ale wolałem sprostować- zamiast mieć czerwone uszy, albo żeby mnie "dupsko" bolało  ;D

Offline Mosteque

• Moderator Globalny
  • Ekspert
  • Reputacja: 2238
  • MFT
  • Ulubione metody: method feeder
« Odpowiedź #18 dnia: 22.06.2016, 10:03 »
żeby mnie "dupsko" bolało  ;D

Dzisiaj masz jakieś badania. Jeszcze wszystko przed Tobą... :P
Krwawy Michał

Viva la libertad, carajo!