Autor Wątek: Pełny parabolik do metody, jaki?  (Przeczytany 4962 razy)

Offline Rafal_Rafal

• Aktywny użytkownik
  • Reputacja: 5
  • Ulubione metody: method feeder
Odp: Pełny parabolik do metody, jaki?
« Odpowiedź #15 dnia: 19.06.2016, 13:25 »
Mikado Black Stone Commercial Method Feeder. I w tym budżecie zostanie Ci jeszcze na akcesoria

Też polecam tą wędkę. Ostatnio właśnie ten kij sobie sprezentowałem Mikado Blak Stone Comercial Method Feeder 3.3 m 75 gram :) Wczoraj wyjąłem na nią karpia 8,25 kg 77 cm bez żadnego problemu (zdjęcie rybki w załaczniku). Pięknie pracuje i amortyzuje odjazdy ryby. Polecam

Offline Artur Kraśnicki

• Sklep Fish24.pl
  • Ekspert
  • Reputacja: 182
  • Ulubione metody: feeder
« Odpowiedź #16 dnia: 19.06.2016, 15:50 »
Black draft kupiony 5 maja nigdy nad wodą bo ciągle coś nie tak.
Wszystkie przelotki krzywe.
Gdybym bardziej obejrzał nigdy bym go nie kupił!
Tandeta jakich mało. Co z tego że tani był jak teraz same problemy. Z moim pickerm Robinson za 50zl nigdy nie miałem problemu.
Mikado nawet pudełek nie potrafi robić!
Nie wiem po co słuchałem innych o tej wędce! Do dziś żałuję kupna. Trzeba było dołożyć stówę lub dwie i mieć spokój. Tylko wtedy kupowałem inne rzeczy i prawie tysiak poszedł na co innego. Ehhh skąpy płaci dwa razy. Pamiętacie o tym.
Nigdy nie kupię nic co w nazwie będzie miało Tandeta baits czyli Mikado. Syf i jeszcze raz syf nic więcej.
Jeśli trafiłeś na trefny model to nie znaczy że firma jest syf sprzedałem tych black Stone ponad 20sztuk i nie było z żadnym problememu klienci lowia i są zadowoleni tak więc na podstawie jednej wpadki nie oceniaj całej firmy bo Mikado jako jedyny producent polski ma najlepsze Kije w przedziale do 300zł
Moje paliwo to wędkarstwo bez niego nie jadę.
Pozdrawiam
Artur Kraśnicki

Offline Kinior

• Ekspert
  • Reputacja: 25
  • Ulubione metody: wędkarstwo karpiowe
« Odpowiedź #17 dnia: 19.06.2016, 17:11 »
Tandeta jakich mało. Co z tego że tani był jak teraz same problemy. Z moim pickerm Robinson za 50zl nigdy nie miałem problemu.
Nie wiem po co słuchałem innych o tej wędce! Do dziś żałuję kupna. Trzeba było dołożyć stówę lub dwie i mieć spokój. Tylko wtedy kupowałem inne rzeczy i prawie tysiak poszedł na co innego. Ehhh skąpy płaci dwa razy. Pamiętacie o tym.
Nigdy nie kupię nic co w nazwie będzie miało Tandeta baits czyli Mikado. Syf i jeszcze raz syf nic więcej.

też stoję przed wyborem takiego wędziska.
Dasz może jakieś swoje typy...sprawdzone i nie "Mikado"??
Marcin

Mazovia Fishing Team

Offline Wojtas

• Zaawansowany użytkownik
  • Reputacja: 42
  • Ulubione metody: method feeder
« Odpowiedź #18 dnia: 19.06.2016, 20:13 »
Ja w tym roku zakupiłem Mikado Black Draft Picker 3m i jeżdżę z nim na komercje i na dzikie łowiska i wędka bajka.Wykonanie  bez zastrzeżeń, wędka pięknie pracuje pod rybą. Po prostu trafiłeś na trefny model. Nie powinieneś od razu skreślać  całej firmy.

Offline Adik

• Nowy użytkownik
  • *
  • Reputacja: 0
« Odpowiedź #19 dnia: 06.07.2016, 11:24 »
Witam serdecznie wszystkich na forum sam nie wiem gdzie założyć ten wątek więc Podepnę się tutaj chciałem zapytać o taki kijek Trabucco anthrax Power 360 MH cw 30 do 80g zestaw 3+4 Czy ktoś miał do czynienia z tym wędziskiem chciałem go kupić ale nie mam możliwości bezpośrednio w sklepie tylko na wysyłkę a nie ch ciałbym żeby kij był sztywny twardy jak tyka do grochu niby piszą że ma akcje Progresywna ale nie wiem jak to będzie pracować przy holu ryby 1,5 do 4 kg bo takie najczęściej łowie na swoich jeziorach.

Offline jaasieek

• Aktywny użytkownik
  • Reputacja: 17
  • Feeder Fans
« Odpowiedź #20 dnia: 06.07.2016, 13:29 »
W pełni podzielam zdanie Radara, Daiwa yank n bank jest świetną miękką wędką. Posiadam taką i złego słowa nie mogę powiedzieć. Znajomy używa tego modelu na zawodach na zbiornikach komercyjnych i sprawnie holuje każde ryby, również te większe.