Autor Wątek: Oryginalny pas do siedziska Preston Inception 360  (Przeczytany 1370 razy)

Offline Henodus

• Aktywny użytkownik
  • Reputacja: 4
Cześć,

Na BF udało mi się zostać szczęśliwym posiadaczem siedziska Preston Inception 360, jak w poniższym linku:
https://www.prestoninnovations.com/en/products/inception-360

Niestety, w zestawie nie było pasa do transportu. Sklep dosłał go w kolejnym dniu. Niestety mam wątpliwości, czy jest to pas z oryginalnego zestawu, ponieważ według mnie jest zbyt krótki do przenoszenia go (spada z ramienia).

I tu pojawia się pytanie do posiadaczy tego siedziska - czy posiadacie identyczny pas, jak na zdjęciach?

Dziękuję.

Offline Luk

• Administrator
  • Ekspert
  • Reputacja: 2078
  • Wędkarstwo rządzi!
Odp: Oryginalny pas do siedziska Preston Inception 360
« Odpowiedź #1 dnia: 07.12.2020, 10:49 »
Ja mam Onboxa 360, podobna konstrukcja, ale z siedziskiem zamiast fotela. Mam podobny pas, jednak bez tych taśm. W komplecie kosza były dwie szekle, które służą do łączenia pasa z siedziskiem. W Inception jednak sa inne uchwyty, i taśmy są potrzebne. Więc masz to czego potrzeba :)
Lucjan

Offline parasol

• Nowy użytkownik
  • *
  • Ulubione metody: waggler i feeder
« Odpowiedź #2 dnia: 07.12.2020, 11:01 »
Witam, mam inceptiona i pas taki jak na zdjęciu, może fotel obrotowy ma na to jakiś wpływ, bo ja mam standardowe siedzisko i wydaje mi się, że nie mam z tym problemu.
C&R

Offline Henodus

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #3 dnia: 08.12.2020, 19:52 »
Ja mam Onboxa 360, podobna konstrukcja, ale z siedziskiem zamiast fotela. Mam podobny pas, jednak bez tych taśm. W komplecie kosza były dwie szekle, które służą do łączenia pasa z siedziskiem. W Inception jednak sa inne uchwyty, i taśmy są potrzebne. Więc masz to czego potrzeba :)

Lucjan, dziękuję!

Offline Henodus

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #4 dnia: 08.12.2020, 19:54 »
Witam, mam inceptiona i pas taki jak na zdjęciu, może fotel obrotowy ma na to jakiś wpływ, bo ja mam standardowe siedzisko i wydaje mi się, że nie mam z tym problemu.

Parasol, Dzięki.
Tak właśnie podejrzewałem, że problem może wynikać ze względu na siedzisko obrotowe.