Kulasy nabyłem w Drapieżniku i nie omieszkałem napisać do nich maila,
odpowiedź (otrzymana dzisiaj - oni pracują, szykują moc nowości abyśmy mogli nasze

u nich zostawiać) cytuję w całości za wiedzą i zgodą Sklepu Drapieżnik
"Dzień Dobry,
Dokładnie zwykle pudełka wypełnione są po brzegi, albo tak jak w Sonubaits pelletach pelletu jest tyle napakowane że rozrywa pudełko !
Czasami pudełka w kulkach zakryte są do 3/4 w zależności od firmy i dostępności do opakowań
W browling jest inaczej .
Po pierwsze pudełka do pop-ups , wykorzystywane są tak samo do normalnych kulek gdzie mieści się 50 gram .
Tak deklaruje producent.
W załączniku zdjęcia na kolejnych pudełkach orange oraz przykładowe pudełko red.
Rzeczywiście żadna waga się nie zgadza a wszystkie wagi są podobne do Pana .
Czym to jest spowodowane ?
Naprawdę nie wiem ?
Kiedyś moją uwagę przykuła ilość kulek ale nie wpadłem nigdy na pomysł aby to zważyć !
Proszę bardzo, jeżeli czuje się Pan rozczarowany tym zakupem to bardzo mi przykro, ale nasza firma lubi dopieszczać klientów dlatego przy kolejnych zakupach możemy wrzucić Panu jeszcze jedno pudełko i będzie dobrze.
Nie robi to dla nas problemu.
Pozdrawiam
Serdecznie
Drapieżnik"
I jeszcze dwie z siedmiu fotek otrzymanych w odpowiedzi

Za podejście do tematu otrzymują ode mnie

Oczywiście o darmowe kulasy nie będę się upominał - nie o to chodzi, moim celem było zaspokojenie ciekawości czy wszystkie pudełka tak mają i poinformowanie kolegów po kiju, że jesteśmy dymani przez producenta.