Zrobię sobie taką rurkę z ciężarkami od felg. Zobaczymy, powinna lepiej oddawać towar od koszyka z siatki.
Michal mniej, lub więcej wody.Namocz wstępnie żeby się kleiło i od razu do wody tym potworem. Później budujesz stanowisko. Dalej już tylko mały koszyczek. Marcin
Cytat: Mosteque w 10.01.2017, 09:09Zrobię sobie taką rurkę z ciężarkami od felg. Zobaczymy, powinna lepiej oddawać towar od koszyka z siatki. Jasne, też mam taki plan. Żeby łatwiej wypadało i dłużej się na dnie rozmywalo można ukrecic wałek, wsadzić do koszyka i dopchac zaneta.
Cytat: katmay w 10.01.2017, 11:23Michal mniej, lub więcej wody.Namocz wstępnie żeby się kleiło i od razu do wody tym potworem. Później budujesz stanowisko. Dalej już tylko mały koszyczek. MarcinZacna rada. Cytat: wujek_stunt w 10.01.2017, 11:24Cytat: Mosteque w 10.01.2017, 09:09Zrobię sobie taką rurkę z ciężarkami od felg. Zobaczymy, powinna lepiej oddawać towar od koszyka z siatki. Jasne, też mam taki plan. Żeby łatwiej wypadało i dłużej się na dnie rozmywalo można ukrecic wałek, wsadzić do koszyka i dopchac zaneta.Tak właśnie planowałem. Podpatrzyłeś u Martina?