Autor Wątek: (K) Wędkę 1,5 lb 1,75 lb z Korum bądź pochodnych  (Przeczytany 1430 razy)

ProBono

• Gość
Witam serdecznie,
Zakupię z miłą chęcią tak do 200 zł wędkę w dobrym stanie, zadbaną nie do naprawy, bez wad.
Wędkę najlepiej o krzywej ugięcia w przedziale 1,5 lbs - 1,75 lbs ewetulanie max 2 lbs (jednak niechętnie).
Modele jakie mnie najbardziej interesują to:
- Korum Barbel Rod 12FT 1.75lb
- Korum 12FT Barbel Quiver Rod
- Korum 12FT All Rounder 1.50 lb
Proszę nie wpisywać komentarzy w stylu dołóż trochę i mogę odstąpić Ci tą i tu pada model to i tak za pół darmo.
Lubię firmę Korum i jestem bardzo zadowolony z użytkowania tych wędek jednak nie upieram się przy tej firmie jeśli znajdziecie godne propozycje.
Dziękuję i pozdrawiam

Offline koras

• Ekspert
  • Reputacja: 196
  • Więcej sprzętu niż talentu :D
  • Ulubione metody: waggler i feeder
Odp: (K) Wędkę 1,5 lb 1,75 lb z Korum bądź pochodnych
« Odpowiedź #1 dnia: 24.05.2017, 12:18 »
Jeśli jednak zdecydowałbyś się na coś innego niż Korum lub po prostu nie znalazł nic w cenie, jakiej oczekujesz, to spójrz na Prologic Detek Twin Tip. To też jest 2-skład, 1.75 lbs 12ft. W 200 zł się zmieścisz za nówkę. Mam tego kijaszka, ale mogę na razie powiedzieć tylko, że wykonanie jest na bardzo przyzwoitym poziomie, jak za taką cenę. Łowiłem na niego tylko 2 razy do tej pory i niestety na razie dużo więcej na jego temat nie potrafię powiedzieć. Porównać go do Korum Barbel też niestety nie mogę, bo nie posiadam (jeszcze :D ) To tylko taka propozycja ;)
Marcin

ProBono

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 24.05.2017, 12:20 »
ooo bardzo dziękuję! Więcej takich propozycji poproszę  :P

ProBono

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 07.08.2017, 21:44 »
Up