To udanych łowów życzę Wysłane z mojego SM-M515F przy użyciu Tapatalka
Przyszła niunia Czekam jeszcze na neon synapse 0.255 i zobaczymy, czy te ultegry rzeczywiście są takie top
Dzisiaj przyszła druga Zakochałem się w pracy i możliwościach rzutowych tych perełek. Miałem już nic w tym roku nie kupować, jednak udało się pozbyć części sprzętu więc finalnie wyszło i tak na 0
Czy ja wiem, czy taki długi. Pół obrotu do zwolnienia - dla mnie idealnie. Długi to był w ultegrze XTD
Też kupiłem Ultegra CI4+ 5500 XT-C. Jeszcze nie testowany nad wodą. Pomimo teflonowych podkładek, hamulec ostry. 45o obrotu od lekki do prawe beton.
Cytat: Tomba w 07.06.2022, 22:05Też kupiłem Ultegra CI4+ 5500 XT-C. Jeszcze nie testowany nad wodą. Pomimo teflonowych podkładek, hamulec ostry. 45o obrotu od lekki do prawe beton.Hamulec jest super, trzeba się po prostu przyzwyczaić. Ja mam te kołowrotki na parabolixach dystansowych i jako takie są zajebiste. Problem pojawia się przy karasiu czy karpiku +-2KG bo przez nieuwagę można rybkę sciągnąć samym kołowrotkiem. Co do dystansu to dziś z rana słyszałem z drugiego brzegu o jeba...ny. - Pozdrawiam chłopaków w czerwonych t-shirtach z łowiska Jegiel:)