Nowa witka pod klenie i spławiczek. Na sucho kij bajka. Idę dać na tacę, aby w weekend pogoda była.
Dokładnie miało być grzecznie
Cytat: Bartek.B w 11.12.2019, 15:54Nowa witka pod klenie i spławiczek. Na sucho kij bajka. Idę dać na tacę, aby w weekend pogoda była. Napisz coś więcej o tym kiju, narzeczona ma tą tańsza wersję i jest bardzo fajny ten musi urywać.
Motov, konkretnie sprawdzasz... To kuleczki czy zanęta, bo nie widać?
Przyjechały z Chin za 200 zł/szt.Daiwa Regal LT 3000 D-CXHGłęboka szpula, szybkie przełożenie 6.2:1, 9 łożysk, niska waga 218 gram, korpus wykonany z materiału węglowego DS5 - konstrukcyjne to kopia Ninja LT.
Cytat: motov8 w 18.12.2019, 14:22Przyjechały z Chin za 200 zł/szt.Daiwa Regal LT 3000 D-CXHGłęboka szpula, szybkie przełożenie 6.2:1, 9 łożysk, niska waga 218 gram, korpus wykonany z materiału węglowego DS5 - konstrukcyjne to kopia Ninja LT.Bez vat-u przeszły? Jak długo szły?
Wrzuć linka gdzie brałeś. Zerknę sobie. Mam jeszcze kupon do wykorzystania do świąt to może coś zamówię bo się zmarnuje
Ciekawe czy to coś warte.Niby na truskawke kremową ładnie mi wchodziły karpie na PZW.A co do SK30 to w sumie z ciekawości mówię: sprawdzam!
SK30 to jedna z moich podstawowych kulek na karpie, kilka ładnych karpików na nie złowiłem.