"(...)Odżywki białkowe bazujące na koncentracie serwatki charakteryzuje obecność od 65 do 80% czystego białka przypadającego na pojedynczą porcję produktu przy jednocześnie niewielkiej ilości tłuszczów (2–6%) oraz węglowodanów (3–8%). Oprócz niewielkiej zawartości dodatkowych makroskładników, skład odżywki WPC 80 charakteryzuje jeszcze jedna cecha. Mowa o braku domieszek białek roślinnych, które niejednokrotnie pojawiają się w składzie suplementów proteinowych. Ich obecność bardzo często ma na celu jedynie podbicie aminogramu odżywki i pozorne uatrakcyjnienie działania preparatu. W rzeczywistości białka roślinne stanowią jedynie niepotrzebny wypełniacz, a dla osób ćwiczących są po prostu bezwartościowe. W przypadku suplementu WPC 80, pojedyncza porcja odżywki dostarcza jedynie czyste białko serwatkowe w postaci koncentratu.(...)
Ale co to jest? Skład Tutaj masz tanie WPC. Lepszego aminogramu nie znajdziesz.https://www.greatone.pl/products/natural-protein-700-g_1741Nawet promkę teraz mają superhttps://www.greatone.pl/products/natural-protein-2-1-kg---700-g-gratis_2182Produkty są przebadane. Jadę na tym od roku. Nie inwestują w ogóle w marketing i opłacanie celebrytów, dlatego mają cenę często o połowę niższą od znanych marek.
Poza tym, jak to ująłeś - nie muszę słuchać wątpliwej jakości wiedzy "jutubowych celebrytów", ale radzę się bardziej uznanych osób, niekoniecznie posiadających własne kanały na Y-T. Natomiast ich wiedza jest weryfikowana w postaci naprawdę ładnych ryb. Prawda o tych wszystkich "fantastycznych wędkarzach z jutjuba" jest taka, że często-gęsto łowią na jedne kulki, a reklamują inne. Znam dość dobrze ten temat "od kuchni".
(...)Nie wiem, o co Ci chodzi we fragmencie (chyba że to nie było do mnie):Cytat: Martinez w 15.08.2024, 11:48Poza tym, jak to ująłeś - nie muszę słuchać wątpliwej jakości wiedzy "jutubowych celebrytów", ale radzę się bardziej uznanych osób, niekoniecznie posiadających własne kanały na Y-T. Natomiast ich wiedza jest weryfikowana w postaci naprawdę ładnych ryb. Prawda o tych wszystkich "fantastycznych wędkarzach z jutjuba" jest taka, że często-gęsto łowią na jedne kulki, a reklamują inne. Znam dość dobrze ten temat "od kuchni".
(...)Nie inwestują w ogóle w marketing i opłacanie celebrytów, dlatego mają cenę często o połowę niższą od znanych marek.
Uzupełnienie bazy odrzańsko-biwakowej ...Bardzo fajna kukurydza (duże i twarde ziarna) w dobrych pieniądzach, polecana wcześniej przez Marcina (Siwy Feeder)...W końcu sypkie dodatki typu pieczywo fluo, bentonit, guma arabska czy inne dopalacze w proszku mają swoje miejsce, czekając w gotowości do użycia... Świetna półka od Caperlana - system szybkiego montażu i wykonanie, jak dla mnie sztos za te ...Zapasowe nogi oraz "szybkozłączki", które już zamontowałem w innych akcesoriach do fotela (miska na wodę, pojedyncza obręcz na kuwetę, tacka boczna) sporo usprawniają rozstawienie bazy sprzętowej.Ogólnie powyższe graty i towary już przetestowane nad wodą wynikiem bardzo pozytywnym .
Ładnie Kamil.Ten pojemnik na to na bimber, bo widzę, że ze słomką jest. Ile się mieści i dlaczego tak mało.