Dodam tylko, że zaczęły się mecze barażowe na "podwórku" angielskim. Drużyny z League Two walczą o awans do League One a te z kolei owans do Championship. Wczoraj oglądałem jeden z meczów barażowych drużyn z League Two - obecnie to odpowiednik naszej 3-cio ligowej drużyny - o awans do League One. Oczywiście nie było tam za wiele finezji ale jeśli chodzi o przygotowanie fizyczne tych zawodników to nie widzę polskiej 3-cio ligowej drużyny w konfrontacji z angielską Przygotowanie fizyczne to ogromny atut drużyn angielskich. Jak jest siła i wytrzymałość to jest dynamika i szybkie tempo meczowe. Dzisiaj kolejne mecze barażowe drużyn z Championship. W jednym z nich - w drużynie Leeds UTD wystąpi reprezentant Polski Mateusz Klich. Już nie mogę się doczekać do transmisji. Gorąco polecam!
Dzisiaj kolejne mecze barażowe drużyn z Championship. W jednym z nich - w drużynie Leeds UTD wystąpi reprezentant Polski Mateusz Klich. Już nie mogę się doczekać do transmisji. Gorąco polecam!
Cytat: tench w 11.05.2019, 11:31 Dzisiaj kolejne mecze barażowe drużyn z Championship. W jednym z nich - w drużynie Leeds UTD wystąpi reprezentant Polski Mateusz Klich. Już nie mogę się doczekać do transmisji. Gorąco polecam!Mecz Leeds Utd - Derby był nie lada widowiskiem, kto by się spodziewał takiej dramaturgii! Wybrałem ten mecz a nie polską ligę i nie żałuję Frank Lampard ma szansę znowu grać w Premiership, tym razem jako trener Derby County