Luk a mozesz mi podac jakis dokladna nazwe tej brzanowki ? 
Tu masz Twin tipa z Koruma
https://sklepdrapieznik.pl/sklep/wedki-korum-i-preston/19208-korum-12ft-twin-tip-plus-rod-175lb.htmlCo do kijów co są karpiówkami i feederami, to jakoś nie jestem przekonany. Dla mnie to coś co trudno pogodzić, i istnieje ryzyko, ze taki kij może być kiepski i przy jednym i przy drugim zadaniu.
Ogólnie możesz kombinować różnie, jednak ja bym szukał kija do łowienia na wprost z alarmem. Feeder to kłopot tak naprawdę. To trochę inne wędkowanie, musisz patrzeć się non stop na szczytówki, zwłaszcza na takim dystansie każdy ruch jest ważny, do tego kij trzeba kłaść do boku. Przy skierowaniu kija na wprost jest o wiele łatwiej i łowić, i można robić inne rzeczy, bez konieczności gapienia się w szczytówkę. Swojego czasu zmagałem się z feederami na Walthamstow. Ale kiedy nie brało nic przez 5-6 godzin, a po chwili nieuwagi szczytówka była prosta, a ryby brak (jechała w moją stronę), to się przeprosiłem z alarmami. Teraz nie wyobrażam sobie dłuższych zasiadek bez nich. Można wiązać torebki, przypony, przeglądać forum na komórce, nie gapiąc się non stop na szczytówki