Jako że będę miał zastrzyk kasy który jeszcze nie jest rozdysponowany przez żonę

postanowiłem zakupić sobie fotel koruma. Jeszcze zastanawiam się który to będzie ale najbardziej sen z powiek spędzają mi akcesoria dodatkowe bo nie wiem które kupić.
Problemem jest to że łowię zarówno na rzece jak i na jeziorach. Moje metody połowu to feeder, match i bat. I chciałbym skomponować zestaw akcesoria który będzie dobry do każdych warunków i metody połowu, albo chociaż w miarę dobry:) Narazie mam budżet 850zł(w tym fotel). Z czasem będę to rozbudowywał ale na początek co wybrać. W warszawie nie ma sklepu gdzie mogę sobie usiąść i sprawdzić najlepszą konfigurację.
Na pewno chce mieć jakiś stolik po lewej stronie. Mateo możesz udostępnić jakiś zdjęcie/link jak Ty to organizujesz i jaką tackę masz?
Do tego ramię feederowe ale chcę żeby było na dwie wędki. jaką podpórkę polecacie?
Ale co z tyłu do trzymania wędek? po prostu:
http://sklepdrapieznik.pl/sklep/wkrecane-nasadki-podporki-na-wedki/12942-podporka-pod-wedke-preston-ripple-bar-single-short.htmlCzy ramie feederowe sprawdzi mi się też do podparcia matchówki jak będę łowił na feedera i wagglera? Luk jak sobie z tym radzisz?
Chciałbym żeby sprawdził mi się fotel też jak łowię na bata ale czy ramię feederowe będzie do tego git
Tak naprawdę problemem jest właśnie mocowania wędki. Co kupić żeby było uniwersalne. Nie jest to tanie i nie mogę sobie pozwolić na osobne rozwiązanie na każdą metode którą łowię.
Z czasem pewnie kupię sobie też podnóżek, miskę i mocowanie parasola ale na początek będzie skromna baza.

Zachęcam do wrzucania zdjęć swoich foteli(nie koniecznie Korum/Preston).