Witajcie! 🫡 Podzielę się krótką refleksją. Na moim kanale YT wprowadziłam w ostatnich miesiącach kilka kluczowych, jako dla twórcy wideo zmian. Materiały z wyjazdów niezmiennie wpadają, staram się utrzymywać regularność publikacji, pokazywać nadal jak to u mnie wygląda, jednak z większym naciskiem na jakość samej formy w jakiej możecie te materiały oglądać 👌 dziękuję Wam, sporo forumowiczów ogląda i to dla mnie ogromne docenienie!
Dodatkowo wprowadziłam w miesiącach zimowych transmisje live ze swojego domowego kącika wędkarskiego, gdzie dzielę się na luzie swoimi wędkarskimi przemyśleniami i tematami, które niekoniecznie nadają się na osobny odcinek, a lepiej wypadają w dyskusji na żywo - to nowość dla mnie, wyzwanie i dobrze mi się z tym działa, mam nadzieję że i w letnich miesiącach uda się to na dobrym poziomie utrzymać 🤩 live to dobra forma bieżącej dyskusji, nieco luźniejsza niż odcinki i co najważniejsze na żywo, gdzie możemy na bieżąco się porozumiewać 👌
Kilka zmian jeszcze przede mną, kilka wyzwań również dlatego mam nadzieję, że to jeszcze bardziej rozwinie mnie jako twórcę oraz moją wędkarską pasję 🙌 Was zapraszam do swojej wędkarskiej bajki, kontynuacji naszej wspólnej przygody.
A poniżej zostawiam film, który jest dla mnie jednym z tych, które mocno doceniam nie tylko ze względu na adrenalinę jaką dostarczyły ryby ale również za efekt finalny, to jeden z odcinków który wyszedł mi najlepiej i mam twórczą satysfakcję
dajcie znać czy taka forma materiałów Wam ,,siedzi” czy to dobry kierunek 🫡🙌