Autor Wątek: Kołowrotek do feedera - Shimano Catana FC 4000?  (Przeczytany 8892 razy)

Offline Artur Kraśnicki

• Sklep Fish24.pl
  • Ekspert
  • Reputacja: 182
  • Ulubione metody: feeder
Odp: Kołowrotek do feedera - Shimano Catana FC 4000?
« Odpowiedź #15 dnia: 29.02.2016, 21:54 »
Browning Black Viper MK FD

Wie może ktoś jak to się sprawuje?
Pewnie za wcześnie ale może....

Bardzo dobry kołowrotek mam go i używam świetny do dalekich rzutów i szybko zwija
Moje paliwo to wędkarstwo bez niego nie jadę.
Pozdrawiam
Artur Kraśnicki

Offline Marcin81

• Nowy użytkownik
  • *
  • Reputacja: 0
  • Ulubione metody: feeder
« Odpowiedź #16 dnia: 01.03.2016, 09:07 »
Jeżeli coś pomoże, to posiadam Catane 4000 już drugi sezon przy feederze jak zarazie złego słowa nie mogę powiedzieć. Żyłka nawijana w miarę równo,nie skręcą, nic nie stuka nie puka i luzów niema. Jak za tą cenę myślę że tragedii nie ma.

Offline masters

• Ekspert
  • Reputacja: 30
  • Ulubione metody: waggler i feeder
Kołowrotek do feedera - Shimano Catana FC 4000?
« Odpowiedź #17 dnia: 03.03.2016, 21:16 »
I kupiłem jednak 2500, do quiverka starczy, 4000 moim zdaniem był za duży. A co do draga to często z niego korzystam, inne kręciołki shimano tez mam z hamulcem walki, robi jako wolny bieg, przestawiam go na lewo z odpowiednio ustawionym tylnym hamulcem i wiem ze mi wędki nie porwie, podczas zacięcia ustawiam do pionu w sekundę, niektórzy tak robia z przednim hamulcem, np Lucjan i maja pewność ze wędka zostanie na podpórkach ;)

Pozdrawiam

Wysłane iPhone przez Tapatalk
Shimano Super Ultegra AX 12`+ Shimano Twin Power 4000HG, Shimano Super Ultegra AX 10,6` + Shimano Sustain 4000FG, Matrix Superbox S36.

Offline Radar

• Ekspert
  • Reputacja: 368
  • Ulubione metody: method feeder
« Odpowiedź #18 dnia: 03.03.2016, 21:22 »
I kupiłem jednak 2500, do quiverka starczy, 4000 moim zdaniem był za duży. A co do draga to często z niego korzystam, inne kręciołki shimano tez mam z hamulcem walki, robi jako wolny bieg, przestawiam go na lewo z odpowiednio ustawionym tylnym hamulcem i wiem ze mi wędki nie porwie, podczas zacięcia ustawiam do pionu w sekundę, niektórzy tak robia z przednim hamulcem, np Lucjan i maja pewność ze wędka zostanie na podpórkach ;)

Pozdrawiam

Bardzo ładnie się prezentuje ten kołowrotek.

Niech służy.
Nie krytykuj bo dostaniesz bana.

Radek

Offline Syborg

• Moderator Globalny
  • Ekspert
  • Reputacja: 984
  • Ulubione metody: spinning
« Odpowiedź #19 dnia: 03.03.2016, 21:39 »

Pozdrawiam

Piękna ta Twoja nowa maszynka, gratulacje. Miejmy nadzieję, że będziesz długo zadowolony. Z delikatnym kijkiem będzie wspaniale współgrał, aż bym się pobawił :)
Jacek