Możesz również chwilkę poczekać na flagowy model Flagmana, a mianowicie Tregaron match. To kopia produktów Rive, nieco tańsza.
1.Kopia Rive.... koło Rive Flagman nawet nie leżał, nie ta jakość , nie te materiały ni ta cena, nie wprowadzaj ludzi w błąd.
2. Autor pyta o Rive R M6 , a to zupełnie inny kij niż R-Waggler 420 Light opisany przez kolegę , nie spotkałem sie dotąd z lepszym Matchem w tej klasie co R-Waggler. Lekki cienki i szybki , nie gubi małych ryb, łowienie tym kijem to bajka.
3. T-Match Tubertini to w porównaniu z Drenan Acolyte czy Rive R-Waggler to tak jakby porównywać dużego Fiata i Audi 80 w latach 80 - przepaść.
4. Ostatnio miałem okazję pomachać "na sucho niestety" Tubertini R18,cw 8-25. Kij mega sztywny , lekki , jak dla mnie aż za sztywny i taki jakiś dziwny , zupełnie inny niż te co do tej pory miałem w ręku. Węgiel użyty w R18 jakby wogóle się nie uginał pod własnym ciężarem , pod obciążeniem już tak. Po za tym super wyważony. Chętnie poznam opinie tych co łowili R18 i Drennan czy Rive.