A czy na tym zaczepie co montujesz kosz zaczepiłaby się też siatka? szczerze to nawet nie chce wkładać siatki do pokrowca bo to potem
Taka prosta siatka pewnie by się dała zaczepić, ale większa zawodnicza to będzie ciężko.

Na zawody to już trzeba więcej sprzętu. Myślę, że taka plecako-torba będzie za mała.
Jak napisał Jakub, tutaj może się przydać duży plecak.
Ja kupiłem tę torbę właśnie po to, żeby móc ją przyczepiać do krzesła.
Taka organizacja nie jest wcale łatwa. Często trzeba przerobić kilka różnych wariantów, żeby w końcu odnaleźć najelsze dla siebie rozwiązanie. Najgorzej mają pewnie ci z nas, którzy łowią co chwila na innym łowisku. Na jedno można dojechać autem, na inne trzeba dość mniejszy lub większy kawałek. Jeśli dodatkowo łowi się różnymi metodami, to trzeba się przepakowywać.
Ja cały czas coś udoskonalam i kombinuję 
Fajnie wygląda

Kupuję ten sam model plecaka, jednak muszę zmienić taktykę na minimalizm, aby móc dobrze łowić na rzekach, zawsze dźwigam masę towaru. Jednak nie spodobało mi się krzesło Korum, Nash jest wygodniejszy. Nie wiem tylko jak zapinać to krzesło, plecakotorba z Korum ma zaczepy jakby ze złej strony.
Ja mam kilka toreb ogólnie - Daiwy, Drennana, MAPa, Koruma... Wszystkie sa OK, jednak Drennan ma lepsze dno (nieprzemakalne) - przez co torba nie jest mokra w środku i nie pleśnieje, jak to się stało z Daiwą. To czego brakuje Drennanowi, to pasek z rzepem, wiążący obydwa ucha, bardzo by to pomogło.
Polecam tez sprawdzanie w torbach pasków do zakładania na ramię- jeżeli nie są bardzo miekkie, transport jest męczący często