Autor Wątek: Okuma AK Baitfeeder 5000 Opinie  (Przeczytany 3314 razy)

Elast93

• Gość
Okuma AK Baitfeeder 5000 Opinie
« dnia: 08.03.2019, 11:04 »
Koledzy posiada ktoś może wymieniony w tytule budżetowy młynek ze stajni okumy ?
Przymierzam się do kupienia czegoś do 150 zł/szt do sporadycznego łowienia karpii i amurów średniej wielkości ( głównie 2-10 kg ) na niewielkich komercjach 2-20 ha.
Łowić zamierzam z rzutu na 60-80 m max średnio ciężkimi zestawami (methoda i typowo karpiowe zestawy z obciążeniami 20-50 g).
Szukam raczej czegoś tańszego bo takie łowienie u mnie to kilka-kilkanaście wypadów w ciągu sezonu. Wstępnie wytypowałem wyżej wspomnianą okumę, ale nie znalazłem żadnych opinii :'(

Offline tomasz 38

• Ekspert
  • Reputacja: 552
  • Ulubione metody: feeder
Odp: Okuma AK Baitfeeder 5000 Opinie
« Odpowiedź #1 dnia: 08.03.2019, 20:08 »
Zerknąłem na tą Okumę i myślę,że za te pieniążki to całkiem przyzwoity kołowrotek,jeżeli nie chcesz dokładać więcej funduszy na coś lepszego ,to go zakup sobie ,dla mnie osobiście  marka na duży plus :thumbup:

Elast93

• Gość
Odp: Okuma AK Baitfeeder 5000 Opinie
« Odpowiedź #2 dnia: 08.03.2019, 21:58 »
Zerknąłem na tą Okumę i myślę,że za te pieniążki to całkiem przyzwoity kołowrotek,jeżeli nie chcesz dokładać więcej funduszy na coś lepszego ,to go zakup sobie ,dla mnie osobiście  marka na duży plus :thumbup:
Tak chyba zrobię, w poniedziałek zamawiam dwie sztuki w tej kasie warto zaryzykować :P