Autor Wątek: Gdzie lepiej kupować?? Jaki sprzęt na początek?  (Przeczytany 2468 razy)

Offline selektor

• Ekspert
  • Reputacja: 1460
  • Ulubione metody: waggler method
Odp: Gdzie lepiej kupować?? Jaki sprzęt na początek?
« Odpowiedź #15 dnia: 12.03.2019, 18:57 »
Ja sprezentowałem mojemu koledze na urodziny coś takiego Korum Allrounder Rod 11FT - 1.25lb. Taki kij wszystko w jednym ;) Dla kogoś kto się uczy albo wraca do wędkowania idealny.  Jak już sama nazwa wskazuje te kije mogą być stosowane do różnych metod połowu od spławika, do metody na komercyjne karpiki, nad rzeczkę, czy też do lekkiego gruntu na stawie, czy też jeziorze.
https://sklepdrapieznik.pl/sklep/wedki-korum-i-preston/30920-korum-allrounder-rod-11ft-125lb.html

Jest jeszcze coś takiego https://sklepdrapieznik.pl/sklep/wedki-korum-i-preston/30921-korum-allrounder-rod-12ft-15lb.html

Offline Mosteque

• Moderator Globalny
  • Ekspert
  • Reputacja: 2239
  • MFT
  • Ulubione metody: method feeder
« Odpowiedź #16 dnia: 12.03.2019, 20:42 »
Zanim zdecydujesz się na zakupy, najlepiej przejrzyj nasz dział z recenzjami sklepów. Przekreślisz wtedy te, w których zwyczajnie zakupów robić nie warto, bo szkoda nerwów.
Krwawy Michał

Viva la libertad, carajo!

Offline Dario1906

• Nowy użytkownik
  • *
  • Reputacja: 2
« Odpowiedź #17 dnia: 17.03.2019, 11:57 »
napisz jak możesz czy chcesz wędzisko teleskopowe czy w składach to też nam ułatwi sprawę :beer:

Myśle że nie ma wiekszego znaczenia.Mam nadzieje ze w przyszłym tygodniu opłacę kartę i dzięki waszej pomocy zdąże kupić jakiś sprzęt na start. :narybki: :narybki: Kiedyś to był ciężarek albo sprężyna i wędka z targu a teraz normalnie cuda :D :D :D

Offline Lohi

• Ekspert
  • Reputacja: 129

Offline tomasz 38

• Ekspert
  • Reputacja: 552
  • Ulubione metody: feeder
« Odpowiedź #19 dnia: 17.03.2019, 17:47 »
Teleskopy są jednym z rozwiązań, a jeżeli wędkujesz raz na jakiś czas ,zależy ci na łatwym transporcie ,to można śmiało takie wędzisko zakupić ;)