1.
Krzesło CUZO F2 niebieskie- cena 150 zł
Krzesło używane przeze mnie przez dwa sezony. Trochę ważę, ale krzesło dało radę. Z mankamentów, które zauważyłem to czasem wypadną stopy z nóg (przednich) nie jest to kłopotliwe, jak się je włoży z powrotem siedzą dobrze na kilka wypadów. Druga sprawa to krzesło jest wysiedziane od normalnego użytkowania. Do krzesła dołączam torbę do transportu Kogha widoczną na zdjęciach, torba po przejściach 
sprzedane
2.
Półka boczna Jaxon AK-KZE107 - cena 100 zł.
Półka podobnie jak krzesło używane dwa sezony. Wszystko w komplecie, lekko ściorane 
- sprzedane
3.
Ramię od Arka Orzeszyny w komplecie z Guru Front Reaper - 100 zł.
Ramię używane dwa lata, podpórka dwa trzy razy na rybach, nie pasowała mi. - sprzedane.
4.
Fajki: jaxon pojedyncza długa, podwójna długa i Daiwa z regulowaną długością krótka - 60 zł. Zdjęcia wyżej. sprzedane
5.
Parasol Matrix Space brolly 125 cm - 100 zł.
Rurka aluminiowa jest lekko skrzywiona, ale wchodzi do drugiego elementu. Jest małe przetarcie, które pokazałem na zdjęciu. Nigdy mi to nie przeszkadzało podczas łowienia w deszczu, albo nie zwróciłem na to uwagi.
- sprzedane
6. Wędka Puddle Chucker 10ft Carp Feeder - 300 zł.
Wędka z serii 7, o których napisano już chyba wszystko. Idealny feeder na komercję i nie tylko. Wystarczający zapas mocy na większe bonusy. Ja mam na niej karp 12 kg i jesiotr 1,20 cm. Wędkę na pewno należy wyczyścić

W komplecie zapasowa szczytówka i pokrowiec.

7.
Wędka Trabucco Precision XT SW Sensor 3.00 m - 70 g - 80zł.
Jedna szczytówka w zestawie, nie wiem jaki oz bo jest zamazane. Na zdjęciach pokazuje też miejsce, w którym była łączona szczytówka? W sumie nie kojarzę faktu, żebym ją łączył i nie wiem co to jest. Nie jestem do końca pewny, ale wędkę mam około 4 lata z czego przez ostatnie 2 lata była nieużywana. sprzedana
8.
Wędka Drennan Red Range 13ft Float - 100zł.
Wędka zakupiona w marcu 2017. Od tamtej pory na rybach była może z 10x. Od dłuższego czasu nie łowię już na spławik.
Jeszcze folia na wędce. Podczas robienia zdjęć zauważyłem, że między 7, a 8 przelotką wedka jest pęknięta. Nie wiem, czy takie rzeczy się naprawia, ale może ktoś będzie zainteresowany. sprzedana
9. Kołowrotek MAP ACS 4000 FD - 250zł.
Kołowrotek zakupiony w marcu 2017. Używany cały sezon 2017 i dwa wypady na początku 2018 roku (przeszedłem wtedy na Aero) Kołowrotek po serwisie u Wonskiego. Na jednej szpuli praktycznie nowa żyłka Browning Cenex Feeder Mono 0,26. Na drugiej szpuli używana przez rok żyłka METHOD FEEDER MONO DRENNAN chyba 0,26.

10. Kołowrotek Shimano EXAGE 3000 SRCDH - 250zł.
Kołowrotek był przy wędce Drennan Red Range 13ft Float i podobnie jak ona prawie wcale nie używany. Na kołowrotku nawinięta prawdopodobnie żyłka Preston Preston Reflo Power 0,18 - nie jestem pewny. Sprzedaje w komplecie z dodatkową szpulą.

Do każdej przesyłki trzeba doliczyć koszt transportu kurierem około 20zł. Gabaryt jak krzesło czy wędki muszę ustalić cenę transportu. W okolicach Katowic mogę dowieść sprzęt. Wszystkie ceny do negocjacji.