Autor Wątek: Kanał Youtube Siwy Feeder  (Przeczytany 257271 razy)

Offline Siwy Feeder

• Ekspert
  • Reputacja: 119
Odp: Kanał Youtube Siwy Feeder
« Odpowiedź #720 dnia: 07.07.2025, 14:58 »
Fajne rozpoczęcie sezonu BRZANOWEGO na rzece ODRZE. Tym razem było trochę jakości ;) Klasyczny feeder, serowo i grubo do koszyka. Zapraszam na film.

Offline Siwy Feeder

• Ekspert
« Odpowiedź #721 dnia: 10.07.2025, 22:31 »
Marzenia (nie tylko) wędkarskie są po to by je spełniać. Teraz będę królem Odry ;)! Zapraszam na film z fajną historią.

Offline Siwy Feeder

• Ekspert
« Odpowiedź #722 dnia: 14.07.2025, 19:06 »
Wieczorne łowienie na rzece Odrze, na szybko! Tzw. rozeznanie w terenie. Rano odwiedziłem to samo miejsce z inną taktyką. Jak poszło?

Offline Siwy Feeder

• Ekspert
« Odpowiedź #723 dnia: 20.07.2025, 12:56 »
Feeder nad rzeką Wartą niedaleko Sierakowa. Jedno z najładniejszych miejsc jakie miałem okazję odwiedzić  z feederem. Zapraszam na wędkarską przygodę.

Offline Siwy Feeder

• Ekspert
« Odpowiedź #724 dnia: 22.07.2025, 17:52 »
Rzeczne ryby gdy mamy 3 godziny? Lepiej 3 godziny nad wodą niż przed telewizorem! A tak bardziej serio... Zapraszam na fajne ryby z gruntówką i fajną przygodę. Bo nigdy nie wiesz co się wydarzy nad Odrą.

Offline Siwy Feeder

• Ekspert
« Odpowiedź #725 dnia: 25.07.2025, 14:22 »
Wędkarskie wypady po pracy coraz bardziej mi się podobają. Ponad 3 godzinne wędkowanie w mocnym uciągu na podwrocławskiej Odrze, każdego dnia daje nam coś innego. Zapraszam na film.

Offline Siwy Feeder

• Ekspert
« Odpowiedź #726 dnia: 31.07.2025, 14:46 »
Fala która nawiedziła Wrocław wielu wędkarzom pokrzyżowała plany. W tym okresie umiejętnie trzeba dobrać łowisko, by nie wrócić o kiju czy po prostu nie zniszczyć sprzętu. Na podwyższonej i lekko trąconej wodzie udało się przechytrzyć ryby. Zapraszam na film.

Offline Siwy Feeder

• Ekspert
« Odpowiedź #727 dnia: 03.08.2025, 08:30 »
Profesjonalne podeście w feederze jest czymś co na maxa lubię. To już styl życia. W tym odcinku zapraszam Was na wędkarską podróż z Rafałem Reiterem. Dla mnie osobiście mistrzem rzek, nurtów. Jego wieloletnie doświadczenie pozwala nauczyć się wielu rzeczy i jeszcze lepiej poznać ryby. Chociaż czy tak naprawdę jesteśmy w stanie je poznać?

Offline Siwy Feeder

• Ekspert
« Odpowiedź #728 dnia: 05.08.2025, 18:43 »
Nęcenie feederem na grubo wałkami czy praca samym koszykiem? Dodawać atraktor na Odrę czy sama zanęta wystarczy? Używam gliny na mętnej wodzie, czy tylko samą spożywkę? Czy ryba może być u nas w łowisku, a jutro 300 metrów dalej? Na te i na inne pytania możemy znać odpowiedź lub tylko się domyślać. Zapraszam na film.

Offline Siwy Feeder

• Ekspert
« Odpowiedź #729 dnia: Dzisiaj o 06:25 »
Jak wygląda rzeka Odra po powodzi? Jedni mówili, że będzie rybne eldorado, drudzy mówią, że jest gorzej. Wybrałem się na swój ulubiony odcinek podwrocławskiej Odry, na tzw. nurty. Rzeka ponownie zaskoczyła i pokazała swoje oblicze. Zapraszam na zabawę z ciężkimi koszykami.