Witam pod młotek idzie sporo przedmiotów, których po prostu nie używam.
Sprzęt nie myty nie pucowany, ale w idealnym stanie. Wymieniam dużo sprzętu i część jest mi po prostu zbyteczna.
Do cena należy doliczyć ceny wysyłki zgodne z cennikiem dpd.
1. 2xSonik Tournos 6000 Big Pit w bardzo dobrym stanie, poza przybrudzeniami może znajdzie się kilka mikorysek.
Użyte nie wiecej niż 4-5 razy. Cena za dwa: 450zł.

2. DAM Quick Calyber FS 745
Skuszony dobrymi opiniami kupiłem w sklepie w DE po cenie moco nie okazyjnej bo po 79e za sztukę.
Użyłem dosłownie jeden raz, od tamtej pory leżą w szafie. Cena za dwa: 380zł.

3. Shimano Super Aero 3000 Gt w stanie bardzo bardzo dobrym, kupiony jako nowy z 5-6lat temu na niemieckim ebay'u niestety bez pudełka.
Kołowrotek użyty przy matchówce około 3-4razy i to wszystko. Cena 450zł.

4. Korum Day Pack Plecak, bardzo mało używany około kilku razy. Cena 100zł.

5. Shimano Biomaster 4000 Ls czyli twin power xtr na japonie. Kupiony na innym forum kilka lat temu użyty kilka razy do bolonki.
Jednak kupiony jako używany, ma kilka głebszych rysek, technicznie w idealnym stanie. Cena 450zł.

6. Torba Daiwa Tournament 3 Box Feeder Carryall - L
Użyta jeden jedyny raz. Cena 180zł.

7. Torba Preston użyta około 10 razy w bardzo dobrym stanie.
Cena: 150zł

8. Legendarny pokrowiec od Prestona jeden jedyny raz w użyciu. Cena 150zł

9. Wędka od Tubertini Tmatch III użyta jeden raz, niestety bez foli, ale za to po jej ściągnięciu nie była na rybach więc stan idealny. Cena 460zł.

10. Match Prston Mini Power Float 12ft użyta dwa razy, stan idealny. Cena 400zł.
11. Wędka Matrixa Horizon XC Class do 60g jeden raz w użyciu. Cena 420zł.

12. Dwie bolonki od MIstralla Aqua 500, używane bardzo bardzo mało jedna sztuka około 5-6 razy druga około dwóch. Wiem, ze jedna sztuka ma ryskę ale nie mogłem jej namierzyć do zdjęć.
Cena: 400zł za dwie sztuki.

13. Matchówka Shimano Speciman Match Antares 4,50m do 25g Nówka nie używana. Cena 550zł

14. ANACONDA TRAVEL ROD SYSTEM 12FT Nówka Cena 250zł.

15. Mata karpiowa Nash Scope używana kilka razy Cena 200zł.

16. Wędki preston mini plus 10 carp feeder użyty dwa razy, niestety jedna szczytówka 1oz ułamana na samym koniuszku.
Cena za dwie 950zł