Taki tekst jest w trakcie realizacji, ale jak inne moje wpisy przeszkadzają mogę nie umieszczać? Czytając forum nie widziałem jakiś specjalnych artykułów dla.... Ja to wszystko robię w wolnym czasie którego jest coraz mniej, nie narzucam komuś, aby odwiedzał mój blog porostu informuje, że cos nowego się pojawiło. Pozdrawiam
Bardzo mnie cieszy, że taki tekst jest w realizacji, czekam na niego.
Popatrz po innych osobach, które na forum wrzucają stworzone przez siebie treści. Wiele z nich nie jest publikowanych poza forum, a stanowią wyłącznie materiał wstawiany tutaj. Natomiast pozostali (tworzący materiały pod kątem firm, które ich sponsorują, albo na potrzeby własnych stron czy blogów) przynajmniej zadają sobie trud, żeby materiał jaki chcą pokazać, pokazał się na forum. Wklejają tekst w posta, wstawiają grafikę. Nie rzucają tylko suchym linkiem z jakąś tam zajawką.
Ja rozumiem, że się napracowałeś nad tekstem dla swojej firmy. I że dzięki forum generujesz więcej wejść i większe zasięgi. Ale nie podoba mi się korzystanie z forum jak ze słupa ogłoszeniowego, służącego tylko przekierowaniu ruchu w internecie.