Autor Wątek: Łokieć tenisisty  (Przeczytany 7017 razy)

Offline Radar

• Ekspert
  • Reputacja: 368
  • Ulubione metody: method feeder
Odp: Łokieć tenisisty
« Odpowiedź #15 dnia: 19.04.2020, 11:44 »
Xefo rapid 8mg wg zaleceń ulotki
Nimesil, jak ten powyżej nie pomoże.
Wcierki z Traumonu
Krioterapia
Odpoczynek
Nie wiem w jakim obecnie stanie jest Twój łokieć i kto zdiagnozował „łokieć tenisisty” ale leki przeciwzakrzepowe tez mogą pomoc.
Nie krytykuj bo dostaniesz bana.

Radek

Offline Luk

• Administrator
  • Ekspert
  • Reputacja: 2078
  • Wędkarstwo rządzi!
« Odpowiedź #16 dnia: 19.04.2020, 17:03 »
Miałem a raczej cały czas mam to schorzenie, nie mogę łokcia przeciążać. Miałem różne zabiegi, jednak teapreutka powiedziała mi, że tak naprawdę to nie wiadomo czemu, ale schorzenie po jakimś czasie samo ustępuje. A wielu nie pomagają wcale naświetlenia i takie tam:) I coś w tym jest, bo po zabiegach poprawy nie było. Przeszło samo z siebie po kilku miesiącach, tak jak mówiła ;D
Lucjan

Offline Cygnus

• Ekspert
  • Reputacja: 65
« Odpowiedź #17 dnia: 19.04.2020, 17:06 »
Pisałem jakiś tydzień temu o swoim przypadku łokcia tenisisty
Mi pomogło DMSO
Nie radziłem sobie juz z bólem a miałem robione róże zabiegi od fali uderzeniowej, blokady ( zastrzyki ) do wstrzykiwania własnego osocza z krwi ( płatne bo prywatnie )
Pomogło mi DMSO
Słyszałem też że może zaszkodzić tak więc poczytaj najpierw o tym specyfiku
Zdrowia życzę :)
"Nie można więc głosować za demokracją i wiecznie przeciwstawiać się gustom większości. To jest zakłamanie. Grzeszyć na ziemi i zgłaszać jednocześnie pretensje do nieba?!
Ale ja osobiście jestem szczery: zawsze głosowałem za kontrrewolucją"

Offline arturro

• Zaawansowany użytkownik
  • Reputacja: 52
  • Ulubione metody: waggler i feeder
« Odpowiedź #18 dnia: 21.04.2020, 11:38 »
Mi pomogło DMSO
Nie radziłem sobie juz z bólem a miałem robione róże zabiegi od fali uderzeniowej, blokady ( zastrzyki ) do wstrzykiwania własnego osocza z krwi ( płatne bo prywatnie )
Pomogło mi DMSO
Poczytałem trochę na temat dmso. Powiem szczerze, że mnie to zaciekawiło i postanowiłem, że spróbuję tej metody. Mam prośbę. Możesz zdradzić więcej szczegółów. Jak to stosowałeś? Doustnie, na skórę, jakie proporcję itd. Byłbym wdzięczny.

Offline Cygnus

• Ekspert
  • Reputacja: 65
« Odpowiedź #19 dnia: 21.04.2020, 15:06 »
Mi pomogło DMSO
Pomogło mi DMSO
Poczytałem trochę na temat dmso. Powiem szczerze, że mnie to zaciekawiło i postanowiłem, że spróbuję tej metody. Mam prośbę. Możesz zdradzić więcej szczegółów. Jak to stosowałeś? Doustnie, na skórę, jakie proporcję itd. Byłbym wdzięczny.

Swoją wiedzę na temat DMSO mam z internetów
Czytałem dużo artykułów na jego temat, włącznie z komentarzami zwykłych ludzi i w sumie to te komentarze spowodowały że postanowiłem wypróbować to na sobie.
Ja stosowałem nierozcieńczony na łokieć. Wmasowywałem sobie w bolące miejsca. Piłem też pewną ilość ale to już rozcieńczone z przegotowaną letnią wodą .To ma jedną ( może wiele ) wadę. Cholernie śmierdzący pot. Nie jestem jakimś narcyzem który przesadnie dba o swój wizerunek ale ten zapach ciała jest okrutny.
To jest też główną przyczyną że przestałem to pić.
Więcej Ci nie powiem bo naprawdę nie wiem co miał bym Ci jeszcze powiedzieć
Mi DMSO pomogło i wiem to w 100%
Jak będzie u Ciebie tego nie jestem w stanie przewidzieć
Życzę udanej terapii :)
"Nie można więc głosować za demokracją i wiecznie przeciwstawiać się gustom większości. To jest zakłamanie. Grzeszyć na ziemi i zgłaszać jednocześnie pretensje do nieba?!
Ale ja osobiście jestem szczery: zawsze głosowałem za kontrrewolucją"

Offline selektor

• Ekspert
  • Reputacja: 1460
  • Ulubione metody: waggler method
« Odpowiedź #20 dnia: 21.04.2020, 15:29 »
Mi pomogło DMSO
Pomogło mi DMSO
Poczytałem trochę na temat dmso. Powiem szczerze, że mnie to zaciekawiło i postanowiłem, że spróbuję tej metody. Mam prośbę. Możesz zdradzić więcej szczegółów. Jak to stosowałeś? Doustnie, na skórę, jakie proporcję itd. Byłbym wdzięczny.

A byłeś wcześniej chociaż u jakiegoś lekarza, fizjoterapeuty, u kogokolwiek ? Przecież w większości przypadków da się tą przypadłość spokojnie wyleczyć, nie stosując nawet leków itp. Czy od razu rzucasz się na alter medycynę, która w tym konkretnym przypadku może Ci również zaszkodzić. Ludzie ja wiem, że dziś wszyscy się diagnozują przez internet, ale diagnozowanie się online może Wam naprawdę zaszkodzić. Przyznam się, że przerażacie mnie, ale z drugiej strony dajecie mi nadzieję, że zawsze będę miał klientów. Smutne to trochę jest. 

Offline Robdar

• Użytkownik
  • **
  • Reputacja: 16
  • Wypowiadam się tylko w swoim imieniu.
  • Ulubione metody: feeder
« Odpowiedź #21 dnia: 21.04.2020, 15:52 »

Offline cumbajszpil

• Ekspert
  • Reputacja: 40
  • Volenti non fit iniuria...
« Odpowiedź #22 dnia: 21.04.2020, 17:15 »
DMSO? Śmierdzący pot? To chyba wynika z wlasciwosci DMSO.
https://enaturalnie.pl/blog/dmso-dimetylosulfotlenek-stosowanie-praktyczne-porady-b91.html

Offline arturro

• Zaawansowany użytkownik
  • Reputacja: 52
  • Ulubione metody: waggler i feeder
« Odpowiedź #23 dnia: 21.04.2020, 18:51 »
Mi pomogło DMSO
Pomogło mi DMSO

A byłeś wcześniej chociaż u jakiegoś lekarza, fizjoterapeuty, u kogokolwiek ? Przecież w większości przypadków da się tą przypadłość spokojnie wyleczyć, nie stosując nawet leków itp. Czy od razu rzucasz się na alter medycynę, która w tym konkretnym przypadku może Ci również zaszkodzić. Ludzie ja wiem, że dziś wszyscy się diagnozują przez internet, ale diagnozowanie się online może Wam naprawdę zaszkodzić. Przyznam się, że przerażacie mnie, ale z drugiej strony dajecie mi nadzieję, że zawsze będę miał klientów. Smutne to trochę jest.
Oczywiście, że byłem u lekarza ortopedy. Walczę z tym dziadostwem od października zeszłego roku. Trzy blokady, rehabilitacja, jeżeli mogę to tak nazwać-laser, krioterapia, naświetlanie, pole magnetyczne. Niedawno zacząłem ćwiczyć według wskazań fizjoterapeuty z yt. Poprawy nie widzę wręcz przeciwnie. Dlatego zacząłem ten wątek na forum.

Offline Radar

• Ekspert
  • Reputacja: 368
  • Ulubione metody: method feeder
« Odpowiedź #24 dnia: 21.04.2020, 21:20 »
Musisz jeszcze raz udać się do lekarza po farmakoterapię.

Jeżeli rehabilitacja nie pomogła to znaczy ze była złe prowadzona, byłeś zle zdiagnozowany lub zle dobrano leczenie.

Łokieć tenisisty leczy się w prosty i skuteczny sposób po warunkiem dobrej diagnozy, to nie jest rehabilitacja po udarze mózgu.

Spróbuj z tymi lekami które napisałem wyżej, są na receptę wiec trzeba isc do lekarza.

Nie krytykuj bo dostaniesz bana.

Radek