Komentarz zapożyczony z jakiegoś tam forum odnośnie Batorówki :
Łowisko nazywa się Batorówka. Zawsze łowiliśmy tam na kukurydze, czasem na białe robaki, jednak ostatnio sprawdza się kanapka: kukurydza+czerwony. Jeśli pojedziesz wieczorem nie zapomnij o kilku kromkach chleba które można rzucić jako zanętę w okolicach pomostu gdzie są zwodowane rowery wodne. Często pojawiają się spore karpie które łowi się z powierzchni na skórkę chleba. Ostatnio sprawdza się zanęta karpiowa z Loprio o smaku/zapachu truskawki(z tego co wiem kukurydza o tym aromacie jest skuteczna, nigdy nie próbowałem.Jeśli chodzi o metodę połowu ja łowie głównie na spławik, czasem rzucam jedna gruntówkę.Dobre miejsce znajduje się przed wysepką. Jeśli chcesz jechać na ryby o 4-5 rano należy to uzgodnić telefonicznie, Tel. 600-250-953. Najlepiej poprosić do telefonu Pana Krzysztofa.Na terenie łowiska można bezpłatnie zostawić auto,jest specjalnie wydzielone kąpielisko(nikt nie przeszkadza!) oraz mniejszy stawik gdzie można nałowić się małych i średnich ryb do syta.Znany mi rybostan to: Karp, karaś, lin, amur, płoć, okoń, szczupak, sum, kiełb, sandacz(pojedyncze sztuki). Przed Batorówką znajduje się jeszcze jedno łowisko. Trzy nieduże stawy, wstęp wolny, płacisz tylko za rybę. Jest ono otwarte tylko w weekendy. Łowiłem tam tylko raz bez wielkich efektów, jednak na pewno są tam duże karpie i szczupaki, widziałem jak pływały przy powierzchni.
Mam nadzieje że pomogłem.Pozdrawiam