Kolega Marcin napisał dużo prawdy o forum.
Za to nie zgodzę się z wpisami i małym zainteresowaniem. Uważam ,że pisać się powinno na temat i jeśli ma się jak odnieść merytorycznie.
Napisałem kilka artykułów nie dla tego,by było 10 stron pochwał,tylko by ktoś z tego coś wyniósł. Komentarz jest mi zbędny,chyba że ktoś coś doda wartościowego i na temat. Prywatnie uważam,że na forum jest za dużo gadaniny o dupie marynie w tematach merytorycznych.
Forum to w 70% czytelnicy,kolejne 15% wędkarze internetowi i 15% wędkarze realnie szukający rozwoju już posiadanej wiedzy. Jest tu wiele bzdur nawet o sprzęcie,gdzie zakupiłem np.wędkę o której było głośno i okazało się że jej zasięg i praca,to nijak to,co na forum było opisywane,choć jestem zadowolony z zakupu,to wkrótce na forum umieszczę recenzję weryfikującą,by więcej osób nie nadziało się na niebotyczne parametry. Takich kwiatków na bank jest więcej.
Osobiście wolałbym kilkuset merytorycznych użytkowników,niż kilkanaście tysięcy mitomanów łowiących klawiaturą ,a tak właśnie jest na tym forum.
Taka uwaga: moderatorzy powinni być bardziej surowi i za powielane tematy-zapytania,dawać ostrzeżenie i potem ban. Jeśli komuś zależy na wiedzy,znajdzie ją .