Autor Wątek: Mikado Twin Feeder vs Shimano Alivio Medium Feeder  (Przeczytany 6701 razy)

Offline daromajster

• Nowy użytkownik
  • *
  • Reputacja: 1
  • Ulubione metody: waggler i feeder
Odp: Mikado Twin Feeder vs Shimano Alivio Medium Feeder
« Odpowiedź #15 dnia: 19.08.2015, 21:13 »
Witam dziś otrzymałem wędki pierwsze wrażenie bardzo pozytywne , wędka jest bardzo lekka i wygodnie się ją trzyma  . Więcej będę mógł powiedzieć w sobotę gdyż wtedy mam zamiar wypróbować ją nad wodą .

Offline Jurek z Warszawy

• Ekspert
  • Reputacja: 166
  • Tylko wody PZW- no kill
  • Ulubione metody: feeder i spinning
« Odpowiedź #16 dnia: 20.08.2015, 08:46 »
Na temat wcześniej opisanych wędek nie mogę się wypowiedziec ale jak kolega napisał 10.08 to i ja tak samo robię od dawna. Kupuję zawsze po dwie upatrzone wędki a gdy z jedną coś się stanie to dróga jest przeznaczona na części. Na szczęście nie mialem tego problemu od dawna a wędki które zakończyły swoja działalność oddałem. Tak samo robię z kołowrotkami. Ostatni zakup jaki zrobiłem to na początku br.(nie reklama) to po dwie sztuki  Penn Spinfisher SSV4500 i Daiwa Aqualite Light Feeder 3.90m do 120g. Myślę że posłuży mi ten sprzet naprawdę długo jak poprzedni.
Daj kolego halo na temat tych wedek jak wrócisz w sobotę

Offline daromajster

• Nowy użytkownik
  • *
  • Reputacja: 1
  • Ulubione metody: waggler i feeder
« Odpowiedź #17 dnia: 22.08.2015, 15:04 »
Przetestowałem wędki i nad wodą i muszę przyznać , że jestem bardzo zadowolony z zakupu. Bez problemu osiągam 40 m i myślę ze spokojnie da się dalej rzucić . Z wędką trzeba się bardzo uważnie obchodzić ponieważ szczytówki są bardzo delikatne , przez moją nieuwagę połamałem jedną szczytówkę "light" . Wynik nie był imponujący ale udało mi się złowić kilka małych leszczy . Zobaczymy jak wędki będą się sprawować po dłuższym okresie użytkowania ale na pewno nie żałuje tego zakupu i polecam .