Ten Browning w tej cenie to fajna rzecz, gratuluję zakupu.
Witam no i mam ten > Browning Sphere Double Rod Carrier 190cmWygląd superZapakowany w karton i złożony na pół ale po rozłożeniu wraca jego kształt .Kupiłem wersje na 2 wędki a tu weszło tyle 3 wędki 11 ft feeder z kołowrotkami2x sztyce do podbieraka1 wędka match 4.2m z kołowrotkiemplus 3 opakowania szczytówek do wędek feeder.Jestem mega zadowolony...
motov8On naprawdę ma 20x15 cm podstawę?Dla mnie ogromnym minusem jest brak kieszeni bocznej, to samo co Matrix. Dlatego dokupiłem Lorpio, bo jak w środku dawałem podpórki, które dodatkowo owijałem folią bąbelkową to jednak zawsze coś mi się obrysowało... a to szpula, a to blank itp.
Witajjeżeli mam rozumieć twoje pytanie to pewnie chodzi ci o dół podstawy ten plastikowy?to nie nie ma tyle ma o wiele mniej ma wymiary 15x10a wymiar 20x15 to wymiar tego poszerzenia na kołowrotki Pozdrawiam.ps aaa zapomniałem jest w środku wszyta podłużna kieszeń zamykana na klapkę z rzepem 82x15 na dodatkowe akcesoria
Cytat: JaroW w 30.12.2020, 13:05Witajjeżeli mam rozumieć twoje pytanie to pewnie chodzi ci o dół podstawy ten plastikowy?to nie nie ma tyle ma o wiele mniej ma wymiary 15x10a wymiar 20x15 to wymiar tego poszerzenia na kołowrotki Pozdrawiam.ps aaa zapomniałem jest w środku wszyta podłużna kieszeń zamykana na klapkę z rzepem 82x15 na dodatkowe akcesoriaTak, chodzi o podstawę. Wychodzi na to, że wszystkie te modele są robione w tej samej fabryce, bo każdy ten pokrowiec jest taki sam, różni się tylko materiałem, wykończeniem. Chyba, że te na 6 wędek, ale to już naprawdę spory pokrowiec.
Tak z ciekawości to on ma jakiś wkład usztywniający np. jakiś plastik, czy sam materiał usztywnia?