Rozmawiałem ze Sławkiem. Jeśli będą chętni w niedzielę, to też może przygotować nam posiłek. Dodatkową opcją jest możliwość zrobienia grilla. Sławek by kupił z dwa grille i węgiel. Koszt powinien się zamknąć w 150 pln za dwa dni. Po podzieleniu tej kwoty przez liczbę uczestników nie powinien być do duży wydatek, a opcja na wieczorne rozmowy bardzo ciekawa. Na grill możemy kupić, na miejscu, kiełbasę, którą robi Sławek. Cena tej kiełbasy to niecałe 30 PLN za kg. (podawał mi cenę, ale nie zapisałem, chyba 28 pln). Generalnie jeśli będziemy chętni, to Sławek temat grilla ogarnie.
Rezerwacja pokoi bezpośrednio w hotelu, będzie tylko trzeba podać informację, że jest się uczestnikiem naszego zlotu. Z rezerwacją na razie się proszę wstrzymać, bo panie z recepcji jeszcze nie są poinformowane. Jak dostanę wiadomość, że można już zamawiać pokoje, to dam tu znać.
Jeszcze raz podaję koszty:
Łowisko - 15 PLN za 1 dzień
Posiłek - 20 PLN za dzień w formie zupa rano i potem po południu (godzina do ustalenia) drugie danie.
Pokój 2 osobowy w hotelu za 1 dobę - 200 PLN (za pokój, nie osobę) w cenie jest już łowisko. W cenie nie ma śniadania, trzeba za nie zapłacić oddzielnie.