Autor Wątek: Łóżko F5R elektrostatyk  (Przeczytany 577 razy)

Offline matejzi69

• Nowy użytkownik
  • *
  • Reputacja: 0
Łóżko F5R elektrostatyk
« dnia: 25.10.2021, 01:30 »
Witam W przyszłym roku mam zamiar w końcu kupić namiot i pojeździć na zasiadki dłuższe niż 1 dzień i rozważam powoli temat łóżka karpiowego ale niestety nie widzi mi się wydać 600 zł na łózko. Mam Fotel Elektrostatyk F5R do którego można dokupić podnóżek i ten pomysł wydaje mi się dość fajny tylko zastanawiam się jak jest z wygodą jeśli chodzi o to rozwiązanie czy jest ktoś kto używa Tego fotela właśnie z podnóżkiem i może się wypowiedzieć coś więcej ? Da radę się na tym normalnie wyspać Czy raczej odpuścić temat i jednak poszukać jakiegoś używanego łóżka żeby zapłacić trochę mniej chyba że ktoś ma jeszcze jakąś inną alternatywę

Offline Norbas

• Ekspert
  • Reputacja: 61

Offline katystopej

• Ekspert
  • Reputacja: 393
  • Rafał
  • Ulubione metody: waggler i feeder
Odp: Łóżko F5R elektrostatyk
« Odpowiedź #2 dnia: 25.10.2021, 06:19 »
Mam, używam. Żeby w miarę wygodnie się wysypiać na tym zestawie, bez bólu pleców musisz dokupić karimatę samopompującą 5cm za 60-100zł, inaczej będzie Ci się wrzynać dolna rórka z fotela w plecy, wtedy jest masakra. Z karimatą spokojnie 4 dniowe zasiadki ogarniam i wracam wyspany. Ja i tak już planuje zakup normalnego łóżka na takie zasiadki długie, żeby mieć pełen komfort normalnego łóżka, i trochę upierdliwe jest poranne rozkręcanie zestawu i wieczorne skręcanie spowrotem, dla tego wyro do namiotu a fotel na zewnątrz.
Dzierżno uzależnia