Jak widzę kolego jesteś w temacie ,więc wiesz że Rive to jest lider od lat w koszach ,reszta tylko go goni ,że tak powiem i próbuje naśladować ,tylko Rive ma sporo patentów zastrzeżonych i inne marki mogą pomarzyć o ich technologii ,dla przykładu właśnie Guru zleciło produkcję kosza właśnie Rive ,bo chcą mieć solidny i trwały produkt na lata
,co do zakupu z kolei ,niech każdy bierze co chcę ,ja wiem doskonale co bym wziął dla siebie 
Nie zgodzę się z tym Tomasz

Rive robi przede wszystkim kosze w cenach z kosmosu, i nie jest żadnym liderem, bo jest zbyt drogi. Kto ma kosz Rive? Nie znam nikogo, wiem za to jak wygląda kurz na koszach tej firmy w moim sklepie wędkarskim. Więc lider to raczej firma która sporo sprzedaje. Bo czy Porsche jest liderem? Raczej w jakimś małym segmencie

Drennan tez robił kosze z Rive, wcześniej zlecał innym firmom.
Uważam, ze Miklas ma sporo racji pisząc o Maverze czy MAP-ie, zwłaszcza ten pierwszy po okresie wchodzenia w taniznę znów jest na 'dobrej' drodze i robi bardzo dobre kosze w różnych konfiguracjach. I te kosze najczęściej widuję, Preston też jest popularny. A RIve z cenami 1000 funtów wzwyż to jakiś kosmos.
I proszę o kulturalną dyskusję. Każdy może mieć swoje zdanie i nie musimy się wcale zgadzać, ale to nie powód aby się obrażać.