Cytat: carl23 w 17.10.2022, 18:08Cytat: Tomnick w 17.10.2022, 13:35Cytat: logan w 17.10.2022, 12:48Ja mam podajniki w tym systemie i np. bonjo XR najmniejsze mają trzonek najkrótszy i mniejszej średnicy, następnie medium ma znowu za krótki do large ale średnicę ta samą. Więc używam tylko dłuższych, również do dura flat z tego systemu.Robię identycznie.Ale to po prostu głupie ze stron producentów, że z jednej strony oferują określony system, a z drugiej robią takie nr że w ramach systemu jednak nie ma kompatybilności. Jest kompatybilność, używam ciężarków cube, banjo xr, dura flat xl l s. Wszędzie średnica trzonka jest taka sama.
Cytat: Tomnick w 17.10.2022, 13:35Cytat: logan w 17.10.2022, 12:48Ja mam podajniki w tym systemie i np. bonjo XR najmniejsze mają trzonek najkrótszy i mniejszej średnicy, następnie medium ma znowu za krótki do large ale średnicę ta samą. Więc używam tylko dłuższych, również do dura flat z tego systemu.Robię identycznie.Ale to po prostu głupie ze stron producentów, że z jednej strony oferują określony system, a z drugiej robią takie nr że w ramach systemu jednak nie ma kompatybilności.
Cytat: logan w 17.10.2022, 12:48Ja mam podajniki w tym systemie i np. bonjo XR najmniejsze mają trzonek najkrótszy i mniejszej średnicy, następnie medium ma znowu za krótki do large ale średnicę ta samą. Więc używam tylko dłuższych, również do dura flat z tego systemu.Robię identycznie.
Ja mam podajniki w tym systemie i np. bonjo XR najmniejsze mają trzonek najkrótszy i mniejszej średnicy, następnie medium ma znowu za krótki do large ale średnicę ta samą. Więc używam tylko dłuższych, również do dura flat z tego systemu.