Takie:
https://angryfish.pl/wedkarstwo-feederowe/wedka-by-dome-fine-max-360mhNadaje się do metody i do klasyka. Górę ma bardzo czułą, a w dolniku jest naprawdę spory zapas mocy.
Wędki (a w zasadzie jedna) używane dwa sezony. Kupiłem dwie, bo myślałem, że często będę 2x 360 używał. A zawsze jedna jest 330, a druga 360 lub 390. Wędki mają ślady użytkowania tylko na rękojeści z pianki. Jakieś drobne, niewielkie obtarcia. Blank, przelotki i mocowanie kołowrotka są w zasadzie w idealnym stanie. Spigot nieporysowany
Jest jeden zonk ze szczytówkami. Pierwszego dnia, jak zabrałem je nad wodę, miałem poskręcaną żyłkę i ściąłem trzy szczytówki. Możecie sobie wyobrazić moje wnerwienie

A że to było dwa lata temu i jedna wędka stała ciągle w szafie, to teraz zamówiłem te szczytówki, żeby kompletne wędki sprzedać. Byłem święcie przekonany, że ściąłem dwie 1,75, a się okazało, że to było 2x 1,75 i 2,5

No i komplet wygląda tak:
W jednej jest: 1, 1,75 ścięta*, 1,75 i 2,5 oz.
W drugiej jest 1, 1,75, 1,75 ścięta i 2,5 oz ścięta
(szczytówki są do dokupienia w Angryfisz, jeśli ktoś inne potrzebuje)
Wędki oddam dwie w cenie jednej nowej. Myślę, że świetna sprawa, jeśli ktoś kupi z kolegą. Będzie po wędce średniobudżetowej w cenie niskobudżetowej. Sprzedaję, bo chcę sobie jedną 360 trochę mocniejszą kupić.
Cena 700 zł z przesyłką w tubie po mojej stronie.
* Na tę ściętą 1,75 przez dwa lata łowiłem. Jest idealna do podajników 30 g i nie ma sensu nawet myśleć, że coś jej dolega. Czyli dostajecie komplet dwóch wędek bez jednej szczytówki 2,5 oz, plus dodatkowo dwie ścięte 1,75 oz, które świetnie się nadają do łowienia. Mają czułość między 2 a 2,5 oz.
(Jeśli nikt nie weźmie dwóch, to rozbiję, ale wtedy jedna 390 z przesyłką po mojej stronie)