BBLC
Cytat: Shiemano w 22.03.2017, 17:46BBLCCoś nie tak z obrazkiem.
Mi się marzy Shimano Aero Technium XT 10000,w starej budzie ( klasyk ) ale to tylko marzenia...
Shimano BeastMaster Feeder Carp DX 360/150gNie ma tu na forum więcej fanów Shimano, tylko Daiwa, Daiwa i Daiwa...
Nie było Cię sto lat.
Cytat: Shiemano w 07.01.2021, 12:18Shimano BeastMaster Feeder Carp DX 360/150gNie ma tu na forum więcej fanów Shimano, tylko Daiwa, Daiwa i Daiwa...Jakiś inny system mocowania kołowrotka, albo mi na oczy padło, nakrętka jest od góry, po stronie blanku?
Nie ma tu na forum więcej fanów Shimano, tylko Daiwa, Daiwa i Daiwa...
Być może wrzucaliście, ale nie było mnie dłuższy czas, więc pozwolę sobie pokazać kilka nowości kołowrotkowych z Daiwy Topowy model szkockiej Daiwy, czyli dostosowany do różnych technik połowu ryby spokojnego żeru. Tournament zastępuje TDX-a. Po co taka zmiana nazwy? Pojęcia nie mam. Od wielu lat funkcjonowała hierarchia TDM->TDR->TDX. Krótka charakterystyka? W zasadzie to TDR na pełnym wypasie. W pełni metalowa obudowa, rotor z Zaionu. Uszczelniony kosz i rolka prowadząca żyłkę- MagSealed, dobre klipy, spłycone szpule, mniejsze przełożenia, aż 3 szpule na pokładzie, korbka z szybkim składaniem, komplet łożysk (10szt), w tym 2 najwyższej klasy. Przekładnia to poziom jakościowy Excelera/Fuego! Przy takiej cenie...