Ok. w takim razie czekam na telefon a przelew kiedy mam zrobić ?
Cytat: Miwol w 03.09.2023, 15:13Podszedł priv w sprawie spod.Poproszę raz jeszcze,bo nie dostałem wiadomości.
Podszedł priv w sprawie spod.
Średni spomb to marnotrastwo tego spoda starą kompozytową karpiówką 3.9 3lbs miotam spomba midi na 70m ze sporym zapasem przy odbiciu klipsa
Cytat: Michał N. w 03.09.2023, 19:19Cytat: Miwol w 03.09.2023, 15:13Podszedł priv w sprawie spod.Poproszę raz jeszcze,bo nie dostałem wiadomości.W ten weekend wyrwałem się na chwilę na ryby i wypróbowałem tego spoda. Nigdy nie miałem do czynienia ze spodami i dolnik wydawał mi się nienaturalnie długi. Rzucałem średnim spombem I przyznam, że całkiem fajnie to latało. Rzucanie na siedząco jest niewygodne (przez dolnik), ale nie niemożliwe. Na stojąco rzucanie jest o wiele bardziej komfortowe. Zakup udany. Dzięki 🙂
Cytat: katystopej w 27.09.2023, 20:16Średni spomb to marnotrastwo tego spoda starą kompozytową karpiówką 3.9 3lbs miotam spomba midi na 70m ze sporym zapasem przy odbiciu klipsa Jeśli idzie o moje zdanie co do SPOMB-a, to kijem 5,00lb (2 składy, 13ft) - dziewięćdziesiąty metr, nawet dziewięćdziesiąty-piąty w zasięgu. Mowa tu o rakiecie typu large. Mediumem idzie spokojnie sięgnąć 105m z powtarzalną celnością.
Kolega ma bardzo nietypowy kij jak na spomba, bo to 5,5lb i długość bodajże 3,8m od Shimano. Pierze tym niemiłosiernie spombem large pod105 metr. Tylko gwiżdże.