Autor Wątek: Guru A-Class Distance Power 12FT vs Shimano AERO x5 Distance Feeder 3,96 / ≤90g vs Flagman Armadale  (Przeczytany 1099 razy)

Offline Trissot

• Zaawansowany użytkownik
  • Reputacja: 29
  • Ulubione metody: method feeder
Cześć
Planuję zakup nowego feedera do trochę dalszego łowienia i sporadycznego wypadu nad rzekę. Jednym z priorytetów jest długość transportowa do 140cm natomiast długość użytkowa to 3.6-3.9. Ciężar wyrzutu to w okolicy 90-110gr. Wytypowałem trzy modele jak w tytule. Doskonale zdaje sobie sprawę iż guru to budżetowa seria natomiast zastanawiam się czy warto dołożyć do shimano czy różnica w użytkowaniu będzie znaczna na temat flagmana mam już swoje zdanie ponieważ posiadam dwa inne modele. Prosiłbym o opinie na temat w/w modeli lub inne propozycje według powyższych wymagań w budżecie do 700zl.
Pozdrawiam

Wysłane z mojego RMX3311 przy użyciu Tapatalka

Offline carl23

• Ekspert
  • Reputacja: 343
  • to zwykły kłamca z wielkim ego jest...
A brałeś pod uwagę taki model? Posiadam. Solidny kij z porządnego węgla, dołem bardzo mocny, a samą górą można z drobniejszą rybą się bawić. Myślę, że pod to co opisałeś spełni oczekiwania.
https://www.m6tackle.com/daiwa-nzon-s-feeder-360m-100g-p-14799.html

Offline Trissot

• Zaawansowany użytkownik
  • Reputacja: 29
  • Ulubione metody: method feeder
Kurcze mam jedną nzon s tylko w wersji 3.3 i wolał bym raczej coś innego, tak nawiasem mówiąc to moja eska wylądowała już na giełdzie

Wysłane z mojego RMX3311 przy użyciu Tapatalka

Offline carl23

• Ekspert
  • Reputacja: 343
  • to zwykły kłamca z wielkim ego jest...
Rozumiem doskonale :thumbup: Tyle sprzętu na rynku jest że trzeba się nim bawić :)