W związku z tym, że przez cały sezon nie użyłem więcej niż kilka razy, postanowiłem sprzedać budżetowe zestawy.
1. Wędka Zemex Z-10 330cm / 70g + kołowrotek byDome Team Feeder Mastercarp Pro 5000 z dodatkową szpulą - wędka posiada tylko jedną, mocniejszą szczytówkę, delikatniejsza poleciała w siną dal. Łowiłem zestawem wyłącznie na komercji, karpie 1-8kg i w każdym wypadku pięknie trzyma rybę.
cena zestawu: 450,00 zł
2. Wędka Tubertini Flexo NG 330cm/ 80g + kołowrotek MegaBaits MethodFeeder FD 850i - niestety najmocniejsza szczytówka /2oz/ uległa złamaniu w pokrowcu w połowie odległości pomiędzy ostatnimi przelotkami, poza tym nie ma uszkodzeń i wad. Kij zdecydowanie sztywniejszy od Z-10, lepiej radzi sobie z cięższymi podajnikami i większymi rybami.
cena zestawu: 350,00 zł
Przy zakupie łącznie pozycji 1-2 usztywniany pokrowiec FL 120cm, 3-komorowy - GRATIS.
3. Wędka Flagman Mantaray Pro Feeder 360cm/ 100g + kołowrotek Flagman Sherman Pro 5000 z wkręcaną rączką i zapasową szpulą - 3 szczytówki, piękna wędka o progresywnej akcji, która pozwala na pewny hol większości ryb, nawet tych niewielkich, radzi sobie spokojnie z przyłowami 7-8kg - większych nie miałem. Na zapasowej szpuli lekkie uszkodzenie, zamalowane bezbarwnym lakierem w niczym nie przeszkadza.
cena: 550,00 zł
Ceny do rozsądnej negocjacji, wysyłka lub odbiór osobisty do uzgodnienia.