Autor Wątek: Opinie o kołowrotku Flagman Armadale Grand Feeder  (Przeczytany 1061 razy)

Offline Podleszczak123

• Użytkownik
  • **
  • Reputacja: 1
Poszukuję kołowrotka do metody (wędka do 90g, koszyczki do 40). Waham się aktualnie pomiędzy prestonem extremity 520, a właśnie flagmanem armadale grand feeder 5000. O extremity już wiem, że jest bardzo dobry, więc zostaje pytanie - czy flagman jest lepszy? Z góry dzięki wszystkim za pomoc:))

Offline tomasz 38

• Ekspert
  • Reputacja: 552
  • Ulubione metody: feeder
Odp: Opinie o kołowrotku Flagman Armadale Grand Feeder
« Odpowiedź #1 dnia: 14.06.2024, 21:13 »
Zerknij sobie na Okume invicte 5000 ;)

Offline Imar

• Aktywny użytkownik
  • Reputacja: 16
« Odpowiedź #2 dnia: 14.06.2024, 22:59 »
Leci na sprzedaż jeden z moich kołowrotków Daiwa Fuego LT 4000. Kręciołek godny polecenia. Jeśli chcesz coś lekkiego, solidnego to polecam kołowrotki Daiwa.
Mam drugą sztukę podpiętą do lekkiego kija Mikado Katsudo Slim Method Feeder 3,30. Pasuję idealnie, tworzy bardzo lekki zestaw. 100% przyjemności z wędkowania.
Ostatnio zakupiłem Okuma Invicta 3000 do krótkiego kija, jeszcze nie przetestowałem go w boju. Pierwsze wrażenie bardzo przyjemne.

Offline Podleszczak123

• Użytkownik
  • **
  • Reputacja: 1
« Odpowiedź #3 dnia: 14.06.2024, 23:34 »
Zerknij sobie na Okume invicte 5000 ;)

Dzięki, a możesz opowiedzieć coś więcej o tym kołowrotku? Masz z nim jakieś doświadczenia? Jaką ma przewagę nad wymienionymi przeze mnie? Niestety dość trudno znaleźć o nim wartościowe informacje:/