Miałem w rękach dziesiątki albo setki wędek ( do różnych technik ) , łowię od 1992 roku i nie twierdzę że mam wiedzę ale raczej mam doświadczenie. Więc doświadczenie mówi mi że gdybym był na twoim miejscu , pamiętając co pamiętam , to zacząłbym od przegrzebania giełdy na takim forum jak to .
Jest tu naprawdę mnóstwo sprzętu , można się podpytać na privie o różne aspekty , można poprosić np.o fachowe nawinięcie gratisowej żyłki czy ponegocjować cenę .
Czy sprzęt polecany przez kolegów wyżej jest zły ? Ależ nie ! Jest jak najbardziej ok , z tym że w cenie tego sprzętu budżetowego możesz dostać sprzęt np.w klasie niższej średniej z tą różnicą że nie będziesz miał folii na rękojeści .
Polecany tu flagman s - canal to być może najlepsza wędka ze sklepu w tej cenie , jest całkiem ok . Miałem wszystkie chyba modele oprócz wersji 3,9 /80 . Wszystkie mniej lub bardziej udane .
Wszystkie fajne ...jak fajny był fiat Seicento na pierwszy samochód .
Jeździł , palił , błyszczał się ...a po dwóch latach i tak każdy kupował golfa czy passata bo ograniczenia Seicento zielony użytkownik który przestawał być zielony natychmiast zauważał .